Şimdi Ara

Vanquish'e Fiyat İndirimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
          Resident Evil'ın yaratıcısı Shinji Mikami'nin yeni oyunu Vanquish, oyun otoritelerinden aldığı yüksek puanlarla dikkat çekiyor. Hızlı aksiyon sahneleri ile övgü toplayan oyunun şimdiden uygun fiyata satışına başlandı.
     
         Oyun şu an Shopto'da 27.85 sterlin'den satılıyor. Normalde oyunların 35 sterlin'den satıldığını göz önüne alırsak oldukça iyi bir indirimin yapıldığını söyleyebiliriz. Üstelik oyun henüz piyasaya çıkmadı.
     
         Vanquish'in senaryo modunun kısa olması ve multiplayer özelliğinin olmaması fiyatının düşüşünde önemli bir rol oynamış gibi görünüyor. Bu fiyat indirimi bütün mağazalarda uygulanmasa da yakında her yerde uygulanabilir.
     
          Multiplayer özelliği çok tutulan oyunların yıllarca ucuzlamadığına şahit oluyoruz, fakat Vanquish gibi oyunlar kiralama gibi nedenlerle çok yüksek satış rakamlarına ulaşamadığından fiyatları bir süre sonra düşüyor.

     







  • oyun multisi yok ve infamous ve gta kadar uzunda degil türkiyedeki fiyatına göre alacaz zaten.
  • Oyunun fiyatının biraz daha düşmesini bekleyeceğim.
  • Oyunu almayı bile düşünmüyorum.Demosu beni sarmamıştı.
  • OHA BÖYLE BİR REZİLLİK OLMAZ!!!!!!!!!8 AY BOYUNCA BU SHİNJİ MİKAMİ OYUNUNUN HAYALİNİ KURDUM VE ŞİMDİ;ÇIKMADAN 1 GÜN ÖNCE ÇOK KISA OLDUĞU SÖYLENİYOR,GAMEİNFORMER DÜŞÜK PUAN VERİYOR VE ÜSTÜNE ÜSTLÜK DANDİK OLDUĞUNU KABUL EDER GİBİ FİYATI UCUZLAMIŞ...TEK KELİMEYLE '' SKANDAL''
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.