Şimdi Ara

THQ'ya Önemli Bir Yapımcı Daha Katılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
         Amerikanın önemli video oyun yayıncı ve geliştiricisi THQ, daha önce bünyesina kattığı farklı tarzlara sahip ciddi isimlerle adından söz ettirmeyi başarmıştı. Nitekim daha önce Itagaki (Ninja Gaiden ve Dead or Alive'ın babası), Double Fine (Video oyun dünyasının gözbebeği Tim Schafer önderliğinde kurulmuş yapımcı ekip) ve nihayetinde Meksikalı yönetmen Guillermo del Toro'yu THQ çatısında birleştiren firma yeni bir isimi daha bu zengin kadroya katmanın eşiğinde.
     
         THQ'dan Danny Bilson konu hakkında http://VG247 'ye yaptığı açıklamada, şu anda sahip oldukları bu göz kamaştıran kadroya 19 ekimde yeni bir oyun yapımcısının katılacağını ve bununda çok önemli bir isim olacağını açıkladı.
     
         Geçtiğimiz E3'de THQ, Ninja Gaiden'in babası Tomonobu Itagaki ile Devil's Third isimli proje üzerine ortak çalıştıklarını duyurmuştu. 2012'de çıkması beklenen bu iddalı yapımın yanı sıra THQ,  Tim Schafer ve ekibi Double Fine'ın şu sıralar üzerinde yoğun çalıştıkları ve PSN /XBLA'da yayınlanacak olan Costume Quest içinde destek sağlıyor. Bu kadroda ki son isim del Toro ise henüz adını açıklamadığı ve hayalini kurduğu video oyununu geliştirmek üzere  THQ çatısı altında çalışmalarına devam ediyor.
     
    Bakalım sıradaki isim kim olacak ?
     
     
     







  • Şahsen konuyla fazla alakası olmayabilir Ama THQ'nun şu ana kadar en yüksek grafiktek'i oyunu metro 2033 adlı' oyundur konusu olsun grafik oynanış ve atmosfer olsun 2010 yılının en iyi hayatta kalma oyunudur

    Şahsi düşüncem metro 2033'adlı oyunu ilerletmeye çalışsınlar

    Fazla ilgi gören oyunları yok firmanın malesef
  • aynen katılıyorum metro 2033 deki yanlızlık ve çaresizlik atmosferi ve oyunun geçtiği atmosfer dışarsı ve içersi harikaydı senaryo da güzeldi kesinlikle devamı gelmeli,homefront tan sonra ona başlayabilirler.
  • quote:

    Fazla ilgi gören oyunları yok firmanın malesef


    Nasıl fazla ilgi gören oyunları yok.

    Darksiders
    Red Faction serisi
    Metro 2033
    Dawn of War serisi
    Company Of Heroes serisi
    Stalker serisi
    UFC Undisputed

    Bu oyunların hepsi THQ nun yayımcılığında çıkmış oyunlar. E tabi sen grafiği baz aldığın için sana değersiz gelecektir.
  • Homeworld de var.
  • smackdown vs raw da var
  • Dave Jones olur mu acaba,Epic'e katılmam demişti ama GTA'nın yaratıcılarından ne de olsa ve Saints Row serisinde yer alabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.