Şimdi Ara

Türk Yapımı Boğaz Harbi'ne Beta ve Tanıtım Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •  

         Kodgraf Oyun Stüdyosu, iki yıldır üzerinde çalıştıkları Boğaz Harbi: Çanakkale Savaşı Destanı için bir süredir beta hazırlıkları yapıyor. Yayınlanacak bu ikinci beta, oyunun kara savaşlarının nasıl olacağını tanıtırken, aynı zamanda da oyuncuların geri dönüşlerine göre daha iyi bir duruma gelmesine yardımcı olacak.

     

         Buradan da belirtmek isterim ki oyun hala geliştirme aşamasındadır. Microsoft İnovasyon Merkezi ve e-tohum tarafından desteklenen yapım, oyun motoru olarak Torque 3D'yi kullanıyor. Daha önce yayınlanan ekran görüntülerine kıyasla daha iyi duruma geldiği görülüyor. Geliştirme süreci devam ettikçe çok daha iyi görüntülerin haricinde daha büyük destekler alarak Türk oyun sektörünün gelişmesinde yapıcı bir rol oynamasını umuyoruz.

     

         Hazırlanan yeni beta hakkında henüz bir tarih verilmiyor fakat yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdaki resime tıklayarak ulaşabilirsiniz.

     



     







  • Resimlere bakılırsa güzel bir oyun olcaklar türk oyuna %100 destek veriyorum.
  • tek sorum var... grafikler neden bu kadar rezalet olmak zorunda neden hala half life 1 grafikleri modelliyoruz...
  • call of duty 1 i bidaha oynayalım bakalım
  • Büyük bir adım atılıyor diyebiliriz. Devamı gelir umarım..
  • olum siz adam deilsiniz insan sevinir be sizde bi grafk takıntısı anlamadım valla gidin crysis oynayın genede o kadar kötü deil ki grafikler oyun dünyasında yeniyiz bu grafik bile süper
  • Yapıcı değil de yıkıcı olmaya çalışırsak, sektör durduğu yerde saymaya devam edecektir. "Grafikleri neden böyle" demek yerine çıktığında satın alırsak, bir sonraki oyun çok daha iyi olur. Bildiğiniz gibi kaç yıl geriden geliyoruz sektörde. Yurtdışında da bu şekildeydi bir zamanlar, destekler sayesinde şimdiki haline gelebildi.
  • sana katılıyorum razz_raziel
  • Arkadaşım Grafikler hiç sorum degil ne kadar müfteşem grafikli oyun gördük oynanışı beş para etmez bekle oynanışına bide bakalım...
  • yani +Devil+ yani oynanışları beş para etmez sana katılıyorum
  • PVT.YILMAZ Millete niye habire katılıyon arkadaşım sende bişiler ekle :D
  • 5 para etmez, hazır kodlarla kopyala yapıştırın güzel bir sonucu

    epic fail
  • Oyun yapmasını bilmeyen kendini bilmez yorumcular yorum atıyor ya çok gülüyorum.Siz bir oyun yapın bakalım şuanki bütcenizle hangi grafik motoru ile yapıcaksınız ? eminim 3dmax ile felan yapmaya çalışırsınız.Bence görüntüler şahane umarım oyundaki animasyon ve seslendirmelerde çok güzeldir.Zaten senaryodan şüphem yok aksiyon ve drama karışık olucağı kesin lütfen oyun yapmayı bilmeden grafikleri eleştirmeyin bu oyunu yapan yapımcıların bütcesi inanılmaz derecede değilki oyunu unreal grafik motoru ile geliştirsinler.Siz gurur duyacağınıza yurdumun insanını yaptığı güzel işleri yüzüne vurmayı bilirsiniz ancak.
  • Sana katılıyorum arkadaşım. Destek vereceğinize aşağılamayın, böyle oldukça hiç bir yere varamayız. Hem size bir soru? Kime dayanarak oyunlarımızı kötülüyorsunuz? Kaç tane yabancı bir oyunun Türkçe seçenekli olduğunu gördünüz? Alternatifimiz yok arkadaşlar. O övdüğünüz firmalar ve ülkeler analarının karnında oyun yapmayı öğrenmedi. Kendi insanları onlara hep destek çıktılar ve şimdi bu durumdalar. Bizim de aynısını yapmamız lazım. Aman dikkat.
  • '' Oyun yapmasını bilmeyen kendini bilmez yorumcular yorum atıyor ya çok gülüyorum.Siz bir oyun yapın bakalım şuanki bütcenizle hangi grafik motoru ile yapıcaksınız ? eminim 3dmax ile felan yapmaya çalışırsınız.Bence görüntüler şahane umarım oyundaki animasyon ve seslendirmelerde çok güzeldir.Zaten senaryodan şüphem yok aksiyon ve drama karışık olucağı kesin lütfen oyun yapmayı bilmeden grafikleri eleştirmeyin bu oyunu yapan yapımcıların bütcesi inanılmaz derecede değilki oyunu unreal grafik motoru ile geliştirsinler.Siz gurur duyacağınıza yurdumun insanını yaptığı güzel işleri yüzüne vurmayı bilirsiniz ancak. '' Bu yorumuma ek olarak '' hal_darksider '' gibi düşünen insanları kınıyorum cidden ve acıyorum hallerine.
  • alınmalı ancak grafikler çok feci ya :)
  • olsun olsunn grafik olmasın hiç olmassa türk yapımı buna para veririm :)) türkce oyunnnn tam destek
  • Torque 3D yerine UDK niye kullanmamışlar,anlaşılmaz.Yani bu oyunun geliştiricileri zaten bir kere oyun motorunu değiştirmişlerdi,2.ye de değiştirilebilir ve daha kaliteli bir oyun ortaya çıkabilirdi yani.Neyse umarım sektör ülkemizde de gelişmesini sürdürür.
  • Grafikler modellenmez,yapımcılara maddi anlamda destek çıkacak birileri olursa onlarda daha iyi oyun motorlarıyla dah iyi grafiklere sahip oyunlar yapabilirler.@BSC Misafiri

    Sana tamamiyle katılıyorum arkadaşım bizim bu sektöre destek vermemiz gerekirki diğer oyunda daha iyisi olsun@razz_raziel

    Her şeyden önce bu oyun Türk yapımı,her şeyden önce tarihimizi anlatan ve yine her şeyden önce Türk oyun sektörünü ilerilere taşıyacak bir oyun.Yapımcılara başarılar diliyorum tebrik ediyorum.

    Bu oyunun bu videosu 30 Ağustos da çıktı darıldım size BSC Türk oyun sektörü oyunlarınada biraz ilgi ;) Örn:Civilization of Ottoman sitede hiç bu oyunla ilgili haber vs yok.Yada bu örnekte olduğu gibi Boğaz Harbi ilk haber sanırım bu oyunla ilgili.
  • Arkadaşlar biraz sert yorum yapmıyor musunuz ? Elbet bir yerlerden başlanması lazım. İlk seferde 90'a atamazsin ki topu.Ben destek vereceğim sen destek vereceksin ki Türkiyede oyun sektörü büyüsün yavaş yavaş olucak.Bir bütçe olmadan nasıl yapacaksın ? Biraz destek versek yeter. Hemen öyle Cod serisi gibi grafiklere sahip bir oyun yapamazsın ki.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.