Şimdi Ara

15,000 Hileci Halo: Reach Oyuncusu Tespit Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bungie Glasses 15,000 Halo: Reach Cheaters

     
        Bungie'nin de Blizzard gibi hile yapanlara acıması yok. Dün yaptığımız haberde Blizzard'ın hile yaptığı veya hack programı kullandığını tespit ettiği 5000 kişiyi banladığını belirtmiştik. Bungie ise çkışından kısa bir süre geçen Halo: Reach'de bir açıktan faydalanarak oyun içinde kolay ve ucuz kredi kazananları tespit etti ve tam 15.000 oyuncuyu yakaladı.
     
        Her ne kadar Blizzard kadar acımasız olmasa da Bungie, bu oyuncuların kredi durumlarına 'reset' çekmeyi tercih etti ve bir günlüğüne hesaplarını banladı. Bungie, şimdilik hoşgörü gösteriyor, ancak bundan sonrası için de aynısı olur mu, bilemeyiz...

     







  • gene iyilermiş 1 gün nolacakki
  • bu tipler her oyunda var neredeyse . kimin ağırına giderse gitsin ama multiplayer oyunda hileye başvurmak tam bir KANCIKLIK abidesidir.

    ben sizi normal oynayarak yenemiyorum bi yerim yemiyor bunu yapmaya ben de hile yaparak yenerim diyerek o küstah egolarını şişiriyorlar.

    kendi hakkınla yenemiyorsan hile yapmışsın duvarlardan geçmişsin görünmez olmuşsun yenmişsin ne amacı var ki.

    istersen 200 milyon kullanıcının hepsini öldür yen ama kendini asla ben başardım diyemeyeceksin çünkü SEN ( HİLECİLER ) BİR TAVUKSUN.
  • Blizzard'ın farkı işte,1 günlük banla akıllanırmı adam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.