Şimdi Ara

James Bond'dan Yeni Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

     

         Activision ve Bizarre Creations, James Bond: Blood Stone için yapımcı günlüğü tadındaki "Behind the Scenes" videosunu yayınladı.

     

         James Bond: Blood Stone'un bu videosunda, daha önce yayınlanan videolardaki görüntülerin detaylandırılmaları yapılmış. Ayrıca oyunun bu videosunda, multiplayer ile ilgili ilk bilgiler de verilmiş.

     

         James Bond'un bu videosunda, oyunda siper almanın yanı sıra yakın dövüş seçeneklerinin de bulunacağını anlıyoruz. Çeşitli multiplayer modlarına sahip olacak oyunun bu videosunda, bir moddan bahsedilmiş. Videoya göre bu modda toplam 16 kişiden oluşan Mercenary ve MI6 takımları, birbirine karşı savaşacaklar. Videoda bu multiplayer modunda daha iyi seviyelere ulaşabilmek için için gereken takım oyununun önemine de yer verilmiş.

     

          Önümüzdeki Kasım ayında PC, PS3, Xbox 360 ve DS için çıkmaya hazırlanan James Bond: Blood Stone'un bu yeni videosunu buradan izleyebilirsiniz

     







  • yahu bu video 2 hafta önce çıktı..
  • "James Bond: Blood Stone'un bu videosunda, daha önce yayınlanan videolardaki görüntülerin detaylandırılmaları yapılmış"

    Bilmiyorum haberi okudunuz veya videoyu izlediniz mi ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.