Şimdi Ara

Justin Bieber ve Kinect?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

     

         Eğer oyun dünyasını uzaktan da olsa biraz takip ediyorsanız görmüşsünüzdür, Sony'nin Move'u tanıtmak için Jerry Lambert(Kevin Butler) ile anlaşması, reklamları daha izlenebilir ve cazip yapıyor. Haliyle her konuda birbiriyle çekişme yapan Sony'ye Microsoft'tan karşılık gelmese olmazdı. Peki Microsoft'un karşılığı Justin Bieber olursa?

     

         Videoya göre konserin başlangıcında Justin Bieber'in bir videosu gösteriliyor. Geri sayım bittikten sonra videoda, Justin Bieber'i Kinect'in karşısında Dance Central'da dans ederken görüyoruz. Genç kızların çığlıklarının arasında çekilen bu YouTube videosunu buradan izleyebilirsiniz

     

         Eğer bu bir 'reklam kampanyası' ise, -Justin Bieber'ın sevenlerinden çok nefret edenlerin olduğunu düşünürsek- Microsoft yanlış seçim yapmışa benziyor. Hele karşılarında Jerry Lambert gibi usta oyuncu varsa?

     

         Microsoft, Kinect'i 10 Kasım'da piyasaya sürmeyi planlıyor. Bakalım hangi taraf galip gelecek?

     








  • bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, her şeyin var. binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl yakışmaz. sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor.
    ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. sen büyük patron, milyarder, para babası, fabrikalar sahibi saim bey. sen mi büyüksün? hayır ben büyüğüm, ben, yaşar usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok!

    ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiç bir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi! çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?

    d




  • castin biber i bende sevmiyorum ama x360 slim aldık napacaz :D

    bu çocuk nefretlik ya karışmasın xbox ımıza hardcore ciler içindir xbox çeksin gitsin bu çocuk basarım microsoft u
  • altında kalmasa olmaz
  • şu bebeleri salmıyolarmı piyasaya harbi tiksinç oluyor eskiden bizdede yaparlardı küçük onurlar, emrahlar bilmemneler ama akıllandılar artık bu seferde batı rahat durmuyor. amerikan müzik piyasası iyice batırdı artık sübyan bir moda hüküm sürmeye başladı b.kunu çıkardılar yeter.
  • Valla almıyacağım ama ha ayıptır.
  • Şu kızların çığlıklarından hopörlorün bassı patladı :)
  • şu justin mi ne bundan 5 yıl önce kardeşim aynı saçı yapıyodu gerizakalı diye döve döve vazgeçirmiştim...aynı tip star olmuş nası iş arkadaş....
  • Microsoft genç kızlara X360 satacak. Genç(!(çocuk)) kızlar Gear of War oynayacak.
    .Eflatun.
  • xbox alcam varsada almam bu justin nefret ediyom
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Microsoft genç kızlara X360 satacak. Genç(!(çocuk)) kızlar Gear of War oynayacak.
    .Eflatun.


    bende onu demek istiyorum bıraksınlar bu bebeleri xbox 360 erkek ve hardcore ciler içindir,

    gitsinler wii oynasınlar.
  • Kıskandığımdan değil ama anlamadığım birşey var. Böyle salak bir tipin nasıl bu kadar çok hayranı oluyor Allah aşkına?
  • almıyorum kinect falan
  • bu veleti seven bir erkek olduğunu düşünmüyorum..bende sevmeyenlerdenim :)
  • lan bu bebeyi koyarlarsa batar butun microsoft
  • Video bağıran kızlara acıdım.beyinleri yok vallahi.
  • Hangisi alsam diye karar aşamasındaydım ama artık KESİNLİKLE kararımı vermiş durumdayım ... Bu da benden size hediye olsunhttp://www.youtube.com/watch?v=IvmIzxO0-n4 :D
  • Yahu arkadaşlar iyimisiniz çocuğun kitlesi zaten kendi yaşıtları 11-18 arası siz çok mu farklıydınız aynı şey megan fox için geçerli popüler göze güzel geliyo kızlar zaten tatlı baby facelere tapar o yaşlarda çocukta ses var dans ediyo tam onlara hitaben ergen aşk şarkıları yazıyo pop soundlarıyla süslüyor ve milletin kulağına ortam müziği geliyor o yüzden bir sorun yok niye böyle düşünmüyosunuz anlamadım.

    Ms'de sağlam para verdi tanıtması için bu bir iş tanıtıyo çünkü şuanda dünyada Twilight'ın kendisinden bile daha popüler olan tek şey Justin Bieber'dır.Gerekeni yapıyo para kazanıyo nefretlik olabilir o sizin görüşünüz yinede saçma sapan şeylere gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrStark

    Yahu arkadaşlar iyimisiniz çocuğun kitlesi zaten kendi yaşıtları 11-18 arası siz çok mu farklıydınız aynı şey megan fox için geçerli popüler göze güzel geliyo kızlar zaten tatlı baby facelere tapar o yaşlarda çocukta ses var dans ediyo tam onlara hitaben ergen aşk şarkıları yazıyo pop soundlarıyla süslüyor ve milletin kulağına ortam müziği geliyor o yüzden bir sorun yok niye böyle düşünmüyosunuz anlamadım.

    Ms'de sağlam para verdi tanıtması için bu bir iş tanıtıyo çünkü şuanda dünyada Twilight'ın kendisinden bile daha popüler olan tek şey Justin Bieber'dır.Gerekeni yapıyo para kazanıyo nefretlik olabilir o sizin görüşünüz yinede saçma sapan şeylere gerek yok.






    Adam amelenin en önde gideni keşke beyin kanaması geçirseydi.




  • Allahım tipe bak ya bizim aydın bunun yanında carleone.Zaten sevmemiştim artık dahada sogudum kınect den.Loser veledi çıkarmışlar oraya dans ettiriyorlar düşüp kafasını kırsa keşke.Agzıne bieber sürmek lazım bunun :D:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.