Şimdi Ara

Dead Space 2'nin PAX 2010 Demo Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Daha büyük mekanlar, daha büyük aksiyon ve daha büyük bir korku...Dead Space 2 ilk oyunun izinden sağlam bir şekilde ilerliyor. Oyunun ortaya çıkan yeni videosu tıpkı diğer videolarda olduğu gibi beklentilerinizi yükseltebilir.
     
         Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen PAX 2010 fuarının en önemli oyunlarından biri olan Dead Space 2, fuarda oynanabilir demosu ile oyun severleri karşıladı. Oyunun fuar alanındaki bu demosuna baktığımızda ise gene korku ve aksiyonun had safhada olduğunu görüyoruz. Özellikle Necromoph ırkı ile ilk karşılaştığımız yerdeki aksiyon oldukça doyurucu. Oyundaki hud göstergelerinin ilk oyunda olduğu gibi Isaac'in kostümünde yer alması gerçekçiliği yükselten nedenlerin başında geliyor. Bu sahnede de Necromoph'tan kurtulmak için basmamız gereken X tuşu, hemen Isaac'in sırt kısmında beliriyor.
     
         X tuşuna bastığımızda ise Isaac'in kafa koparışını izliyoruz. Tabi ilk oyunda olduğu gibi kafası kopan düşmanlarımız bize saldırmaya devam ediyor. Bu nedenle ikinci oyunda da topuklarımıza bir hayli iş düşecek.
     
         PAX 2010 fuarından çekilen ve mekan, atmosferi ile de bir hayli dikkat çeken Dead Space 2'nin bu yeni oynanış videosuna http://buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     







  • Sabırszlıkla bekliyorum atmosfer mükemmel...
  • Hiç sevmem böyle korku oyunlarını :D Lak diye çıkıyolar.
  • Dead Space ilk oynadığımda uzay gemisinin kapısında 10 defa ileri ,geri yapılırmı yahu ? ne ,ne zaman ,nasıl, kim sorularıyla :D:D ,özellikle boş alanlarda Necromoph yokken tuaf sesler efectler:NaN 1 dur nefes alalım :D:D
  • ilk oyunda sonlara kadar gelmiştim,oyunun bitmesine ramak kala işletim sistemim pert olmuştu,bidaha yükleyip oynamayada şeyim yemedi tabi (gözüm),sonunu görememiştim içimde büyük bir burukluk kaldı,artık 2. oyunun sonunu görürüm nasipse.
  • Yine süper geliyor korku oyunu özlemimiz dead space sayesinde bitti.Gelsinde yine gece açıp oynayalım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.