Şimdi Ara

Beşinci Nesilin Evrimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •       Bu ay Japonya'da tam anlamıyla Pokemon rüzgarı eseceğe benziyor. Ön sipariş rakamları ile ülkede çoktan milyon barajını ajan Pokemon Black and White, büyük bir merakla bekleniyor. Yepyeni özellikler ve beşinci nesil Pokemon'ların ilk kez gözükeceği oyun olan Black and White'tan yeni detaylar gelmeye devam ediyor.
     
         Oyunun başlangıç Pokemon'ları uzun bir süre önce açıklanmıştı. Pokemon'ların evrimini ise görme şansına erişmemiştik. İşte bugün oyundaki başlangıç Pokemon'larımız Tsutarja, Pokabu ve Mijumaru'nun ikinci ve üçüncü evrimleri ortaya çıktı. Buna rağmen evrim geçirmiş olan hallerinin isimleri hala bilinmiyor. Açıkçası başlangıç Pokemon'larını ve evrimlerini pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
     
         Ayrıca 18 Eylül'de Japonya'da çıkacak olan oyun için televizyon reklamları dönmeye devam ediyor. Oyunun bu yeni televizyon reklamına http://buradan, başlangıç Pokemon'larının evrimlerine ve yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
     








  • Hay Allah kahretsin sizi be. İlk nesil Pokémonların hepsi emek doluydu. Bir de şunlara bak, başlangıç Pokémonlarıyla bile uğraşmıyorlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.