Şimdi Ara

Civilization V'in Demosu 21 Eylül'de

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
          2K Games ve Firaxis Games'in merakla beklenen oyunu Civilization V'in demosunun çıkış tarihi belli oldu. Oyunun resmi sitesinde yayınlanan duyuruya göre Civilization V'in oynanabilir demosu 21 Eylül'de oyunculara sunulacak.
     
         Bu tarih aynı zamanda oyunun Kuzey Amerika çıkış tarihi oluyor. Daha önceden yapılan açıklamalarda oyunun demosunun çıkış tarihinden daha önce yayınlanacağı söylenmişti. Bu nedenle yapımcı ekip tüm oyunculardan özür diliyor ve demoyu yetiştiremediklerini belirtiyorlar.
     
         PC'ye özel strateji oyunu Civilization V, Kuzey Amerika'da çıkışını yaparken Avrupa'daki oyuncular teselli olarak oyunun demosuna sahip olacaklar. Oynanabilir demonun 21 Eylül'de yayınlanmasının ardından oyunun Avrupa versiyonu 24 Eylül'de satışa sunulacak. Civilization V, bu tarihte mağazalarda yer almasının yanı sıra aynı gün Steam üzerinden satışa sunulacak.
     







  • yalnız resim harika kanuni'nin elinde kuran.altında great leader yazıyor süper olmuş :)
  • Elde kuran, haremde Hürrem...
    Uçkurunun peşine düşmüş, kendisine miras kalan zenginlikleri adam gibi değerlendiremeyen, osmanlının sonunu hazırlayan adamdır kendisi...
  • Kanuni Sultan Süleyman gibi dört bir kıtaya hükmetmiş bir atasına dil uzatan arkadaşıma yazıklar olsun demek istiyorum.... Oyun her haliyle güzele benziyo özellikle de osmanlının olması ayrı bir gurur verici
  • yukarda elde kuran haremde hürrem diyen tohumu bozuğa kendisi dünyaya nasıl gelmiş babasının hürremi annesi değilmiymiş,güzel çirkin varsa savaş barışda vardır.eğer hürremle ilgili sorunları varsa haydar dümene gitsin,ama belli geni bozuk,neyse kendine gelmesi lazım bu bozuğa severek yardımcı olabilirim mailim belli beni bulabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.