Şimdi Ara

Steam Kullanıcılarının Sadece %5'i Mac Sahibi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj



  •  

     

         Görünüşe göre; yayınlanması şerefine indirimler yapılan Steam'in Mac versiyonu, sadece indirimden faydalananlara yaradı. Valve, büyük beklenti içerisinde yayınladığı Steam'in Mac versiyonu, Steam kullanıcılarının sadece %5'i tarafından kullanıldığını açıkladı. 

     

         Valve tarafından yapılan açıklamanın detaylarına inecek olursak Steam kullanıcılarının %4.3'ü MacOS'ın 10.6.3 sürümünü kullanırken, %0.77'si MacOS'ın 10.5.8 sürümünü kullanıyor. Ayrıca yapılan açıklamada, Steam kullanıcılarının %72.37'sinin Intel işlemci kullandığı belirtilirken, kullanıcıların %27.63'ünün ise AMD işlemci sahibi olduğu açıklandı.

     

         Ekran kartına gelecek olursak, açıklamaya göre Steam kullanıcılarının %59'u NVidia kart kullanırken, %33'lük kesimin tercihinin ATI'den yana olduğu açıklandı. Bunların yanı sıra açıklamada, Steam kullanıcılarının en çok ilgi gösterdiği işletim sisteminin %32.73 ile Windows XP 32 bit olduğu görüldü. Windows XP'yi takip eden işletim sistemleri ise %28.24 ile Windows 7 64 bit, %13.71'lik oranla Windows Vista 32 bit oldu.

     

         Anlaşılan Valve, Steam'in Linux'a uyarlanmayacağını açıklamasında haklı gözüküyor. Zira, sanıyorumki Valve'nin yaptığı o kadar Mac yatırımı boşa gitti. 

     








  • oyunu takibe al diye bir şey var ama mesala ps3 konosolunda bu oyunu takip et yazıyor onu bu konsolu takip et diye duzeltseniz.
  • O künyeler çoğunlukla oyun olduğu için öyle.
  • Gördüğüm en saçma haberlerden birisi. saçma sapan bir haber.
    Bilgisayar kullanıcılarının % kaçı mac % kaçı pc kullanıyor ?
    Steamin kaç aktif kullanıcısı var, çoğu kişi alien swarm ı oynayıp, bedava oyunları deneyip bıraktı vs. vs. veya half life 2 oynayıp bıraktı.
    Steamin kaç mac destekleyen oyunu var ? windowsun kat kat altında.
    %5 bir başarıdır steam için.

    Kaldı ki, bununla beraber mac gamingde temelini atmış oldu. Şuanda macde adam gibi bir oyun yok, platform henüz oyun konusunda gelişmiş değil, sadece popüler oyunlar çıkıyor genel olarak. ve herhangi bir digital dist. desteği yoktu.
    Zaman geçtikçe kullanımı artacaktır.
  • Şaka mısın nesin? Steam hayvanlar gibi para kaldırıyor Digital Download yolu ile, ama senin büyük ihtimal orijinal oyun ile uzaktan yakından alakan olmadığı için böyle saçmalıyorsun.
  • Steam'i meşhur eden en temel oyunlardan Team Fortress 2, CS: Source, DoD: Source Mac'e uyarlandı. Ayrıca Killing Floor ve Garry's Mod da Mac'e uyarlandı.

    Haricinde Torchlight, Football Manager serisi

    Bunlar mı adam gibi oyun değil? Steam'in her gün en çok oynanan oyunlar listesinde zaten başı bunlar çekiyor.
  • Erken basmışım gönder tuşuna k.bakmayın

    "Haricinde Torchlight, Football Manager serisi de Mac'de oynanabiliyor."
  • http://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp
    Peki senin OSların kullanım oranından haberin var mı ?
    %5 gayet normal.
    Ve evet, adam gibi oyun değil. oynar biri onları biter, kalıcı oyunlar sayılmaz. Mac için oyun oranı az, %5 gayet iyi bir oran.
    @Xerias onu diyorum zaten. bu arada baya bir orijinal oyunum olduğunu(steam hesabımda) söyleyebilirim ancak senin bunu anlayacak kadar okuma-yazman yok gibi görünüyor.
  • Yahu en çok oynanan diyorum ben, sen kalıcı oyun değil diyorsun. İlginç.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.