Şimdi Ara

Medal of Honor'a Bir Tepki de İngiltere'den

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

     

         Multiplayer modunda Taliban rolünü de oynayabileceğimiz Medal of Honor'daki Taliban kargaşasına bir yorum da İngiltere Savunma Bakanlığı'ndan geldi.

     

         İngiltere'de Sunday Times'a konuşan Liam Fox da bu olaya tepki gösterdi. Liam Fox, "Talibanlar yüzünden çoğu ülkede bir çok çocuk babasını, bir çok kadın ise kocasını kaybetti. Ülkemizdeki hangi vatandaş bu karşıt görüşlü oyunu almak ister bunu gerçekten bilemiyorum. Satıcılardan, bu ürüne karşı tepki koymalarını bekliyorum." dedi.

     

         EA'den ise cevap gecikmedi. EA basın sözcüsü Amanda Taggart, "Oyunculara iki tarafta da oynayabilme fırsatını tanıyoruz. Çoğumuz küçük yaşlarda ufak çaplı oyunlar oynamışızdır, birimiz polis olur diğerimiz hırsız. Burada birisi zorunlu olarak hırsız olurdu. Medal of Honor'un multiplayerinda ise birisi Taliban olmak zorunda." açıklamasını yaptı.

     

          Sanırım bu tartışma daha da büyüyecek gibi. İngiltere Savunma Bakanlığı'ndan bile bu yorum geldiyse artık... Yorum sizlere kalmış. Medal of Honor, PS3, Xbox 360 ve PC için 15 Ekim'de raflardaki yerini alacak.

     








  • Yok artık Lebron, aşırı abartıldı bu mevzu.
  • Ne zamandan beri bu kadar konusulur oldu oyunlar gerçekten garip :S
    Hem elin toprağına giren paralı asker, ölmeyide göze alır, kimse istila ettiği bi yerde direnişle karşılaşmayı olağanüstü karşılamaz ama siyasi stratejilerinin yanlışlığını rol yaparak ailelerden desteğe çeviren bir savunma bakanlığı.. muhteşem :S hep aynı İngiltere :)
  • Kusura bakmayın ama ben şahsen Amerikan olmaktansa Talibanı ( ne kadar terorist denilsede ülkesini savunan insanları ) yönetmeyi tercih ederim
  • işin içinde amerika varsa başka ülkelerdende tepkiler gelecektir daha dur bakalım.ha amerika ha ingiltere.alayı 1 numaralı terörist ingilterenin tarihinden belli amerikanın tarihini zaten yaşıyoruz.kim terörist lan.
  • Bunlarda biseyden eksik kalsa sasarim arkadas uzaktan kuzen diyolar ama iki ulkede birbirine icten feci gicik..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Isaac We Trust -- 23 Ağustos 2010; 3:14:43 >
  • e ona kalısa call of duty modern warfare multiplayerdede uluslar arası töröristleri yönetiyoruz hatta no russian diye bi bölüm var oyunu oynayanlar bilir orda binlerce kişiyi katlettikte taliban askeri olmakmı zorlarına g
    itmiş
  • Talibanlar yüzünden bircok cocuk babasini kaybetmismis. Adama sorarlar siz cok mu düzgün adamlarsiniz diye. Saka gibi arkadas.
  • Aşırı abartıyorlar beğenmezsen sana dokunuyosa vatan sevgini güdülüyosa oynama :)
  • yıllardır amerikanlar bütün oyunlarda almanları öldürüken hiç sorun yoktu.

    arkadaşın dediği gibi mw2 de no russian bölmünde de sorun yok. ama bu oyunda kendilerine silahlar dönünce koca savunma bakanlığı yorum yapıyor.

    abartmatın ya. yok artık. o bakana belki önründe oyun oynamamıştır. bir oyunla milletin taliban olup sokağa döküleceğini sanıyor.
  • EA gayet güzel cevap vermiş.Oyun sonuçta.
  • Mal bunlar harbiyim mal. Ya bu bir oyun neden kafanıza takıyorsunuz ki. Ben çıksın indirip yazıcam.
  • İngilizcesi olmayanlar için Savunma Bakanının yaptığı açıklamanın Türkçesini çevirmeye çalıştım

    Amerikalılar ve İngilizler yüzünden çoğu ülkede bir çok çocuk babasını, bir çok kadın ise kocasını kaybetti. Ülkemizdeki hangi vatandaş bu baskılara direnmeye çalışan grupların oyun da almak ister bunu gerçekten bilemiyorum. Satıcılardan, bu ürüne karşı tepki koymalarını bekliyorum
  • bana badava orjinal key versinler 24 saat talibanı oynarım valla hemde seve seve niye böyle dert ederler ki bizim gibi ülkelerde 1000 tane key dağıtılsa daha iyi olurdu :)))
  • ::ALINTI::PETTIBONE
    Mal bunlar harbiyim mal. Ya bu bir oyun neden kafanıza takıyorsunuz ki. Ben çıksın indirip yazıcam.

    arkadaşım önce uslüb nedir onu ögren düzgün konuşmasını bil sonra bir yetişkin gibi yorum yap.
    koskoca savunma bakanlıgı mal bir tek sen akıllısın dimi böylesi durumlarda tek taraftan bakmamak lazım iki taraftanda konuya bakmak lazım yani şöyle türkiyede böyle bir oyun çıksa pkk-asker asker-pkk gibi ne olurdu tepki olmazmıydı ona benzer herkesin görüşüne saygılı olmalısınız mal diyerek veya bunlar bir şey bilmiyor diyerek böylesi basit sözlerle hangi seviyede oldugunuzu belli ediyorsunuz.......
    düşünüp yorum yapmak o kadar zorsa gözlüklerinizi çıkartmadan bakmak istiyorsanız devam edin ama birde gözlükleri çıkartıp bakın.......
  • sivilleri öldüren amerikan askerini seçecegime talibanı saçerim
  • daha önceki oyunlarda terrorisleri de seçebiliyoduk bakınız cod mw2 o zaman niye bişey denmedi ?
  • oyun kesin az satacak.
  • Arkadaşlar bnce biyere kadar haklılar Amerikalılar çünkü oraya Türkiye'yi koysalar biz zorunlu olarak Taliban olup (Mesela) Türkleri öldürsek sizin de içiniz pek rahat etmez eminim.
    Ama şunu da eklemek istiyorum bugüne kadar çıkan savaş oyunlarının %80'inde Amerikan olup dünyayı kurtarıyoruz o yüzden bu oyunda Amerikalılar alışık olmayan bi durumla karşı karşıya kalınca böyle çıkışlar yapıolar.
  • Beyler tepki gelmesi normal sonuçta Amerika Özeleştiri yapabilen bir toplum değil.Birde ne olursa olsun bir amerikan vatndaşı kendi askerini talibanla oyunda da olsa vurmak istemeye bilir.Bence EA da kendine göre haklı Amerika da.Ama kabul etmek lazım Amerikanın yanında Taliban bile melek kalır.Zaten tepkilerin çoğuda bundan dolayı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.