Şimdi Ara

ve Mass Effect 2 PS3 İçin Duyuruldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
12.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

     

         Dün ortaya çıkan söylentiler doğruluk kazandı, EA, Mass Effect 2'yi Gamescom'da PS3 için duyurdu.

     

          Ancak ilk oyun için bir duyuru olmayıp da sadece ikinci oyun olan Mass Effect 2'nin duyurusunun yapılması, haliyle kafaları karıştırdı. Kısa bir video ile sahneye çıkan Mass Effect 2'nin, 50'den fazla olumlu incelemeler sonrası PS3'e de çıkacağının kararına varıldığı yazılırken, oyunun Ocak 2011'de çıkcağı da söylendi.

     

         Oyunun duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 







  • sony, metal gear'ın intikamnı çok pis aldı

    bungie ve şimdi bu ...

    ms hadi bize uncharted ı getir :D
  • Microsoft Exclusive'i kalmadı :)
  • Agent'i kesinlikle alır MS,üstelik 1.oyunu da oynamadan 2'ye geçecek PS3'cüler..
  • OMG!Zaman zaman PS3 alıp Xbox360 almadım diye üzülüyordum,ama Sony bu açığı kapatmayı başardı helal olsun gerçekten gears of war dışında Microsoft Exc. var mı bilmiyorum :D
  • Yahu ne sevinirsiniz anlamam. Bu saatten sonra kim alır bu oyunu PS3 e. Hemde 2011 Ocak ta geliyor. 5 ay sonra oha yani. Zaten çoğu PS3 oyuncusu bu oyunu PC de oynamıştır. Önemli olan Mass Effect 3 ün PS3 e gelip gelmeyeceği. ME3 çıkmazsa PS3 e bu durumun hiç bir anlamı kalmaz.
  • @ Misafir böyle bir duyuru yapıldıysa ME3 Ps3 e mutlaka gelecektir.
  • Zuhaha habere bak bu oyun PS3'e çıksa ne yazar bu saatten sonra millet yalayıp yuttu oyunu ayrıca 2011 de 3. oyun çıkacak biz onu oynarken 2. oyunu oynayan arkadaşlara gülerim baya.
  • 2011 ocakta çıkacak oyun. 3'cü oyun ocakta mı çıkıyor ki sen millet 2'yi oynarken 3'ü oynuyor olacaksın ? :)

    Bana saçma gelen 1. oyun neden çıkarılmaz? ya da belki çıkaracaklar ama henüz duyrulmamış ta olabilir. Bu Genesis paketi vs gibi bir şey olabilir. Bildiğim tek şey, MS bana göre en önemli 2 exc. oyunundan birini kaybetti. Gears of War'un asla PS3'e geleceğini düşünmüyorum o ayrı konu. Halo'yu dereceye bile sokmam, o oyun dünya tarihinden silinsin gitsin.
  • Biraz geç olmadı mı ?
  • Konuya yazan Xboyları boşverin. Sindiremediler, exc. kalmamasını. Biraz geç oldu ama millet gow3 çıkmasına rağmen gow3ü oynamadan önce gow1-2 oynarken ME3 öncesi ME2 oynamak hiçte abzürt kaçmaz.
  • Asıl Halo Oyun Tarihinden silinsin diyen adamı takmamak gerek GeOW ile Halo duruyor ii dev Exc. Alan Wake'de var büyük ihtimal yine her multiplatform yunund aolduğu gibi daha kötü grafikler olur..
  • 1.oyunu niye PS3 sahiplari oynayamasınki herkezde pc var ve fazla sistem istemiyo artık ME
  • Halo konusunda seninle sabaha değil, evrenin sonuna kadar tartışırım arkadaşım :) Pembe lazer silahlı mor uzaylıları öldürme fikrini eğer sen eğlenceli buluyor üstüne de '' abooo müthiş atmosfer'' diyorsan ben zaten seninle tartışmam :) Nerde Locust'ların karizması, nerde o ibişler... Karşılaştırmam bile. Hele o yerden bitme, koni kafalı '' vieeey vieeey '' diye ortada gezinen ecinni kılıklı varlıkları öldürmeyi keyifli buluyorsan PES!!! Grafik yok, tasarım yok, animasyon yok, vuruş hissi yok, karakterler acaip ( acaip kelimesi karşılamıyor bile hislerimi ama başka da bir kelime yok).

    http://screenshots.teamxbox.com/screen/62244/Halo-3/

    Müthiş.... Yorum bile yapamıyorum bu silah tasarımına.


    http://screenshots.teamxbox.com/screen/66285/Halo-3/

    Bu kıyafetle pavyona gidiyolar:)

    http://screenshots.teamxbox.com/screen/66433/Halo-3/

    Merak ediyorum acaba bu silahı kullanırken '' Mor su tabancası kılıklı lazer silahım ve ben çok korkuncuz'' diye mi düşünüyorsun ? :)))) Eş




  • EX mass effect 2 ps 3 cıkıyo kesinlesti gametrailers de bile ps 3 isareti var arama yerine mass effect yazın gozukuyo gecte olsa cıkması ve xbox 360 ozel olmaması artı yapımcılar artık ps 3 donduler dikkat edin xbox 360 oyunlarıı hep ps 3 cıkmaya başladı xbox 360 only on xbox 360 diyo amam hep oyunlar ps 3 cıkıyo
  • şimdi reklam vermek gibi olmasın ama google ye televidyon yazın sonra orada programlar var oradan konsolüssünü seçin sonra kaçıncıbölüm bilmiyorum ama bi bölümünde ps3 exc leri ile xbox exc leri kapıştırılıyor sanıorım bölümün adı oyunların geleceği değişiyor mu ne xbox un 260 küsür exc i çıktı ps3 ün 60 tane inanmayan girip bakabilir
  • Ya önemli olan exc. oyunların sayısı değil, kalitesi. Bana göre şu an kalite olarak başa baş gidiyorlar. Bazısının grafiği, bazısının içeriği vs daha ağır basıyor ama terazide kesinlikle dengedeler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wayward Son

    Ya önemli olan exc. oyunların sayısı değil, kalitesi. Bana göre şu an kalite olarak başa baş gidiyorlar. Bazısının grafiği, bazısının içeriği vs daha ağır basıyor ama terazide kesinlikle dengedeler.


    Yapma allah aşkına sen uncharted ve god of war serileriyle gears of war halo serilerini bir tutuyorsan hiç bir şey demiyorum. Benim dediğimi en koyu xbox fanları bile söylüyor. GEOW ve Haloya kesinlikle bir şey demiyorum. İkiside çok güzel oyunlar ps3e de çıksaydı da oynasaydık. Ama Xbox exc leriyle Ps3 exclerini bir tutma lütfen
  • Tamam teknoloji olarak Uncharted ve Gow ezip geçse de, atmosfer olarak hepsi bana göre ayrı ayrı güzel. Her iki konsola da sahibim. Bu yüzden gidip te salak salak fanboyluk yapacak değilim. Ben de farkındayım Xbox'ın Exc oyunlarının sayısı çok azken, PS3 exc oyunları oldukça fazla sayıda. Ama Xbox için Geow olsun, Fable olsun, Alan Wake olsun saygıyı sonuna kadar hakediyor. Ben neden PS'e çıksın istiyorum, çünkü PS oyunlarını Türkiye'de orijinal bulmak çok daha kolay. Yoksa bana farketmiyor nereye çıkarsa çıksın.
  • Çok ii Oldu YHa :)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.