Şimdi Ara

Fallout: New Vegas'tan JRPG'lere Eleştiri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

          Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda BioWare, JRPG'leri ağır bir şekilde eleştirmişti. Görsellik dışında sürekli aynı çizgide ilerlediklerini ve basit olduklarını açıklamıştı. Buna benzer fakat daha farklı yöntemle yapılan bir eleştiri de Fallout: New Vegas'tan geldi.

     

         Yukarıda gördüğünüz resim Fallout: New Vegas'ın Japonya'da yapılan reklamının bir parçası. Aşağıdan tamamını görebileceğiniz bu afişte bazı Japonların JRPG'leri beğenmedikleri vurgulanıyor. Ellerinde tuttukları pankartlarda "Keşke karakterlerimiz, kötüleri yok etmenin dışında başka görevlere de sahip olsa", "Ne zamandan beri oyunlar sadece izlediğiniz bir şey oldu", "Eğer hikaye değişmiyorsa tekrar oynamanın ne anlamı var" ve "Bugünlerde oyunlar sadece görsel gerçekçiliğe odaklanıyor" şeklinde eleştiriler belirtilmiş.

     

          Fallout: New Vegas'ın dağıtımcısı Bethesda, bu reklam ile birlikte tek taşla iki kuş vuruyor gibi. Batı ve Japon RPG'leri arasında farklar olduğu kesin fakat Square Enix bu reklamdan hoşlanmayacaktır.

     


     










  • Eminimki Hoşlanmayacaktır

    Hem Japon hem batı RPGleri oynayan birisi olarak Enix cevabı yazılarla değil rakamlarla verecektir herhalde diye düşünüyorum :)
  • Square kendini bir toplamalı iyi cevap verebilmek için..
  • Adam haklı beyler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.