Şimdi Ara

Capcom Daha Hızlı Oyun Yapmak İstiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
         Özellikle bu nesil ile birlikte oyun geliştirme süreleri ve maliyetleri oldukça arttı. Örneğin Resident Evil 5 yeni nesil konsolların piyasaya çıkmasından 4 yıl sonra piyasaya çıkabildi.
     
         Capcom uzun geliştirme sürelerinin yanı sıra diğer oyunlara da zaman ayırması nedeniyle Devil May Cry, Resident Evil 5 gibi önemli oyunlarını kısa sürede piyasaya çıkaramıyor. Şimdi firma bu soruna bir çözüm arıyor.
     
         Resident Evil gibi önemli oyunlarını en az her 2 yılda bir piyasaya çıkarmak isteyen firma dış kaynaklı geliştiricilerle anlaşmak istiyor. Örneğin Dead Rising 2, Bionic Commando gibi oyunlar Batılı firmaların ellerine teslim edildi.
     
          Bunun yanı sıra Street Fighter 4 de Capcom'a bağlı olmayan Japon firma Dimps tarafından geliştirilmişti. Eğer Capcom bu sorunu çözebilirse her yıl 3-4 önemli oyununun yeni versiyonunu piyasaya sürebilecek.
     
           Capcom yetkilileri oyunların geliştirme süresinin 5-6 yılı bulmasının oyuncuların beklentilerini karşılamak açısından büyük zorluklar doğurduğunu düşündüğünden böyle bir çözüm düşünüyorlar. Bakalım başarılı olacaklar mı?
     
     







  • titreyerek okudum haberi. :D
  • Capcom bu fantazilerle biraz zor yapar.Hadi capcom bırakın kızlarıda işe koyulun beya.Oyun alemini boş bırakmayın.Birde hayrına şu sf 3rd strike'i hd yaparsanız benden size +rep :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.