Şimdi Ara

Double Fine Productions 4 Oyun Üzerinde Çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
        Brutal Legend ile yine mükemml bir iş çıkaran ünlü yapımcı Tim Schafer'in liderliğindeki Double Fine'ın yeni projeleri de yolda. Schafer'in açıklamalarına göre firma şu an 4 yeni oyun üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

        Bu oyunların neler olduğu ile ilgili bilgimiz yok, ama Schafer bunların bazılarının indirilebilir oyunlar, bazılarının ise standart pazarlama yoluyla (kutulu) satılacak oyunlar olduğunu söyledi.

          Geçen yılın en başarılı oyunlarından Brutal Legend'in devam oyunu da bu 4 oyun arasında yer alır mı bilemiyoruz, ama bütün projelerin bir yayıncıya sahip olması ciddi olduklarını gösteriyor.

         Schafer, projelerin başında bulunan isimleri ise Brutal Legend takımından Nathan Marks, daha önce Pixar'da çalışan ve aynı zamanda Brutal Legend takımında da görev alan Tasha Harris ve Brutal Legend sanat yönetmeni Lee Petty olarak açıkladı. 4. projenin başında da büyük ihtimalle Schafer'in kendisi bulunuyor.

         Özellikle Tim Schafer'in başında bulunduğu proje Brutal Legend 2 olursa sanırım bu oyunun hayranları oldukça sevinecektir. Zaten öyle olmasa bile Schafer'in yine orijinal bir yapımla karşımıza çıkacağına eminiz.
     
     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.