Şimdi Ara

'inFamous 2 Xbox360'da Yapılamazdı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •  

     

         Yeni nesilin bitmek tükenmek bilmeyen "grafik gücü" polemiğine Playstation'ın en önemli destekçilerinden birisi olan Sucker Punch'ta katıldı.
     
          Sucker Punch geliştirme ekibi yönetmeni Chris Zimmerman gerçekleştirdiği bir röportajda ne Uncharted 2 ne de inFamous 2'nin hiç bir şekilde Xbox360 üzerinde geliştirilemeyeceğini idda etti:
     
    "PS3 içinde işlem gören güç daha büyük. Eğer Uncharted 2'ye bakarsanız, ne kadar zeki olursanız olun bu yapımın Xbox360'ta geliştirilemeyeceğini anlarsınız. inFamous 2'de aynı şekilde olacak. Baktığınızda göreceksiniz ki bu oyunun Xbox360'da geliştirilebilmesine imkan yok!"
     
         İlk inFamous oyununda bazı aptalca kararlar vererek konsolun gücünü tam manasıyla kullanamadığını kabul eden Zimmerman, teknik olarak en büyük değişikliğin  kullandıkları kodların çoğunun SPU'ya geçirilmesiyle yaşandığını dile getirdi:
     
    " PS3'ün işte böyle, kodlarınızı çalıştırabileceğiniz pek çok bölüme sahip özenle hazırlanmış bir mimarisi var. "
     
    inFamous 2, geçtiğimiz hafta sonu sızan yeni oynanış videosuyla adından söz ettirmişti.
     












  • Hep öle olur zaten :D

    Ps Klasikleri;

    Konsolun tam gücünü kullanmıyoruz.

    Şu teknoloji gereksiz.

    Bu oyun X konsolda yapılamaz.
  • Nefes e katılıyorum hep aynı laflar

    gears of war da ps3 de yapılamaz ozaman saçmalamışlar şimdi crysis 2 tüm konsollara geliyor ve konsollarda gene en iyi grafiği xbox 360 vercek
  • sallama be en iyi grafiği nasıl 360'ta versin? Bir kere oyun ps3'te yapılıyor(sony-ea lead platform) + en iyi pc'de olur çünkü grafik kartı falan alırlar 2'de bir .
    Crysis 2 = PC > PS3 > 360
  • Sony'e bağlı firmalar şu zırvalıklar söylemekten ne zaman vazgeçecekler. Komik olmaya başladılar. Anlamsız açıklamalar
  • Bazı arkadaşlar E3 te oynanan crysis gameplaylerin deki

    A-B-X-Y tuşlarını görememiş heralde.Yada o tuşları

    playstationda var sanıyorlardır...
  • Adamlar birşey biliyor da konuşuyor beyler. Sakin olalım.
  • ps3 exclusive oyunlarını oynayamayıp mundar diyen kitleye sesleniyorum:

    god of war 3
    uncharted 2
    gran tourismo 5
    infamous 2
    killzone 2&3

    varken 360 nasıl en iyi grafiği veriyor ? :):)
  • oldu gözlerim doldu :) acaba ellerine ne geçiyor her seferinde aynı zıvaları söylemekten.
  • Gerçekten sıktı artık.
  • Zaten, Microsoft'un konsol piyasasına girmesi başlı başına hataydı. Şu günlerde de ayar üstüne ayar mı alıyorlar nedir? (-; (Ay, ay fanboyluğum tuttu. Sanki elin Sony'sinin ütrettiği konsoldan bananeyse? Ama işte açtırıyorlar kutuyu napıyım.)
  • Yapan nsl yapıyor xbox da ne müthiş grafikli oyunlar gördük çöp inFamaus da neymiş...
  • Tartışmaya bile değmez. tabiiki PS3 Xbox'dan çok daha güçlü. GoW3 bile, konsolun gücünün %50'sini kullanıyormuş. Bu yeni örnek de cabası. Koskoca adamların kalkıp yalan söyleyecek hali yok. Yalan olsa zaten ispatlanırdı bir şekilde. Şimdiye kadar kaç tane oyun Uncharted 2 grafiklerine kavuşabildi? Ayrıca Crysis 2'nin E3 sunumu Xbox 360 ile yapılabilir. Bu, onun en iyi grafiği vereceği anlamına gelmez. Vereceği grafik paypay88'in yazdığı gibi olacaktır.
  • abi şahsen xbox360'cı olsamda adamında dediği gibi doğru işlendiği zaman en iyi performansı, grafiği ps3 verecektir 256 mb ekran katı olmasına rağman. multi platformda olanlar xbox360'a yazılması kolay olduğu için ps3'e port edilir ve grafikde düşüklük olur. sonuç olarak ps3 biraz daha güçlüdür ama o kadar da abartacak bir şeyi yok imkansız diye zaten bir şey yok adamı kızdırmayın birinci xbox'a port ederler sonrada sap gibi kalırsın.
    ama xbox360'a devam microsoft piyasaya kapatıyo zaten bol bol ex. oyun yaptırıyor.
  • bizde yedik
  • Sen hayatında hıc gears of war serısının oynamdın hearlde 3uncusude yolda yada halo serısı forza motorsport 3 bu oyunlardakı grafık kalıtesı senın saydıgın oyunların hepsınden ıyı
  • Ps3 ün exleri xbox360 exlerinden grafik olarak fazlasıyla üstün. Bunu kimse inkar edemez.

    Ama tarz başlıklar gerçekten baydı. Bıraksınlar konuşmayıda icratte bulunsunlar.
  • Açıkçası arada saçma bir olay gördüm:
    "GoW3 bile, konsolun gücünün %50'sini kullanıyormuş. "

    Peki niye tam manayla kullanamıyor. Serinin son oyunu olan ve beklenen oyun o zaman tam anlamıyla daha öte sunuyorsa öyle bir görsel şölen sunsun. Yapılana bakmak iyidir her zaman yani açıklamaları bu noktada biraz sallamalıyız. Su bir gercek ben su ana kadar gördügüm yegane ps3 oyunu olarak gt5 i biliyorum zira diğerleri pc de alıstıgım seyler haline gelmekte ama gt5 cidden cok farklı hisler yaratabiliyor. [Cidden ortada verilen emeği görünce :) ] İşte öyle bir oyun içinde konsolun gücünü kullanmak adına ne kadar zaman gecirmek zorunda kalıyorlar görün hallerini. 2 seneye yeni konsol duyuracaklardır daha yeni bu konsolun gücü kullanılıyor.

    bkz: dx10 ekran kartlarının su an vardıgı noktalar ve dx11 gecisinde bunu saglaması(ATI'nin yüksek dx10 basarımı ve düsük güc tüketimi)




  • Çoğu ps3 ex'i yapılamaz zaten bunları biliyoruz.Bilmediğimiz bir şeyler söyleseler keşke.
  • arkadaşım xbox'ım da var ps3'üm de var. bakıyorum hangisi daha güzel diye. ps3 fark atıyor exclusive oyunlarda .haloyu saymışsın ya çok güldüm ona :) korsan var diye xbox'a sardınız, ps3 korsana geçsin hepiniz ps'çi olcaksınız:) aha da buraya yazıyorum:) geçiceksiniz bunları arkadaşım, mantığınız gayet basit. nerde beleş oraya yerleş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.