Şimdi Ara

Söylenti: Kinect'in Kutu Kapağı Belli Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

        Kinect ile ilgili çeşitli söylentiler dolaşmaya devam ededursun, Kotaku'dan gelen yeni bir bilgiye göre Kasım ayında çıkışını yapacak olan Kinect'in kutu kapağı belli oldu.
     
        Aşağıdaki kapak görüntüsünü sızdıran Kotaku'nun güvenilir bir kaynak olduğunu hatırlatalım. Görüntülerde Kinect'in Xbox 360 S ile Bundle kutusundan ayrı bir şekilde Kinect kutusu da görülüyor. 4 Kasım'da Amerika'ya çıkışını yapacak olan Kinect'in henüz Avrupa çıkış tarihi yok.
    Hala fiyat konusunda da belirsizliğini koruyan Kinect'in 150 dolar olacağı konuşuluyor.
     
        Aletin fiyatının Gamescom'da açıklanacağı belirtiliyor. Merakla bekliyoruz. 

    Kinect's Simple, Purple Box Art

    Kinect's Simple, Purple Box Art
     
    Kaynak, Kotaku







  • 150 dolar olursa move dan çok daha ucuz olur bana göre çünkü 250 e falan patlar sanırsam sınırsız oyuncu desteğiyle move da 2 oyuncu 350 civarına patlıyo
  • Arkadaşım ne 350'si?Move'un bir motion controller+analog paketi 89 dolar bu da 135lira falan yapıyor,2 tanesi 270 yapar,yani sadece aralarında 45 lira fark yapar sadece:D
  • yusei saçmaladığın çok belli Kinect 2 kişi destekliyo sadece.4 kişi destekliyo ama aktif 2 oyuncu kaldırıyo sen heralde bütün sülale kicent oynıcaz düşünüyon.
  • yusei olm sen nediyon geçen gittik biz e3 e 10 kişi kinectte bi kol bastı oynadık koptuk resmen kinect bizez çay kek fln da yapdı baya güzel muabbeti hea bi espriliki sorma gitsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.