Şimdi Ara

İşte Kinect'in Teknik Özellikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Report: Here Are Kinect's Technical Specs

     
        Kinect'in teknik özellikleri de İngiliz bir satıcı tarafından gün yüzüne çıkmış oldu. Açıklanan teknik özelliklere göz atıldığında en çarpıcı detayın, aynı anda sadece '2' aktif oyuncunun algılayabilmesi oluyor.
     
        Kameranın 6 kişiye kadar algılama özelliği bulunmasına rağmen, yalnızca '2 aktif oyuncuyu' kaldırabildiği görülüyor. Bu da tüm ailesi ile veya arkadaşlarıyla oyun oynamak isteyen bir grubu tatmin etmeyebilir. Henüz geliştirilmekte olan bir donanım için belki de erken konuşuyoruz...
     
     
       Kinect'in teknik özellikleri aşağıdaki gibidir: 
     
    Sensor
     
    Renk ve derinlik algılama lensleri

    Ses mikrofon düzeni
    Sensor ayarlaması için tilt motoru

    Tüm Xbox 360 konsollar ile tam uyum
     
    Görüş Alanı
     
    Yatay görüş alanı: 57 derece

    Dikey görüş alanı: 43 derece
    Fiziksel Tilt alanı: 27 derece

    Derinlik sensoru alanı:: 1.2m - 3.5m
     
    Data Akışı
     

    320x240 16-bit derinlik @ 30 frame/sn
    640x480 32-bit renk@ 30 frame/sn

    16-bit audio @ 16 kHz
     
    İskeletsel izleme sistemi
     
    2 aktif oyuncu ile 6 kişiye kadar algılama

    Her aktif oyuncunun aynı anda 20 eklemini algılayabilme

    Aktif oyuncuları LIVE Avatarlarıyla eşleştirebilme
     
    Ses Sistemi
     
    LIVE Party chat ve, oyun içi sesli konuşma (Xbox Live Gold üyelik gerektirir)

    Eko engelleme sistemi sayesinde daha verimli ses akışı

    Aynı anda birden fazla ses tanıyabilme
     
     
        Teknik özelliklerden konuşmak gerekirse tek sorunun daha önce de söylediğim gibi 2 aktif oyuncunun algılanması oluyor. Bunun dışındaki detayların zaten az çok bilinen şeyler olduğu göze çarpıyor. Bu özellikler sizi tatmin etti mi peki?
     
     
    Bilgiler, Kotaku







  • Trailerinda bütün aile arabayı tamir ediyodu ama :D 2 kişi çok saçma oynanmaz ki böyle asıl en azından 4 kişi olabilirdi.Gerçi ben almayı düşünmüyorum kinect e çıkan oyunlar belli kalkıpta fps fln oynanmıyor.
  • Bencede oynanmaz 2 kişi en büyük hataları olmuş bende kinect'i belki alırım fps falan oynansaydı çok iyi olurdu gene beni tatmin ederdi az'da olsa,hem pahalı hem 2 oyunculu bence kinect'den fazla kar edemez microsoft tabi merak edenler alır :)
  • şuna pahalı demeyi bırakın artık ya en basitinden wii'nin remote+nunchuch zaten yaklaşık 150 lirayı buluyo 2 kişilik alsan 300.kineckt ne kadar 150$ şunu bi anlayn artk nedr bu.fps konusuna gelncede fable gibi bi oyunu uyarlıycak adam elbet fpsninde bi yolunu bulur.nereye baksam kinect pahalı kinect pahalı,diil arkadaşım move la mı kıyaslıycaksınız move toplam 80$a geliyo,2 kişi 160$ kinect yine daha ucuz.2kişide saçma fln diil wiinin ps3ün karşısına bütn mahalle toplanıp mı geçio hayr size az gibi gelio ama dönüp bi baktığınızda hiç bi oyunu 4 kkişi oynamıosunuz (futbol oyunu dışında ki onlarda zaten kolla oynanır 4-5 kişi ekranın karşısına sığmazsınız).adamlar teknolojide çığır açtı hala diğer kontrollerle kıyaslıyosunuz.wiide bile en fazla 2 kişi aynı anda ekranın karşısında oluyo(yanlışsam düzeltn)
  • alpzkan arkadaşımıza katılıyorum her şeye muhalefet etmeyelim kimsenin ekranın karşısına geçip 4 kişi oyun oynadığı yok
  • Yanlız o videoda da farkındaysanız bi kişi durup öbürü girince devam ediyodu 6 kişi ye algılanabiliyor dediğine göre siz aktifliği kesip durduğunuz anda başka bir kişi gelirse o devam edebiliyor ayrıca farkındaysanız bi tanede bilgi yarışması oyunu vardı bütün aile karşısına geçmiş kapak olsun işaretinin tersini yapıp söz hakkı alıyodu
  • 30 fps ?? bu kesinlikle casual oyuncular için
  • arkadaş fps olarak fable-halo var anlaşılırsa wii gibi silah da çıkar buna uyumlu yani yapmayın hem dövüş oyunları tekniğinizi geliştirirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.