Şimdi Ara

Infinity Ward Yeni Kan Arayışında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Geçtiğimiz aylarda yaşanan olaylar nedeniyle bir çok çalışanını kaybeden Infinity Ward, yeni kan arayışları içerisine girdi.
     
         Activision ile Infinity Ward arasında patlak veren olaylar sonucu firmanın en yetkili isimlerinden Jason West ve Vince Zampella'nın firma ile olan ilişkisi Activision tarafından kesilmişti. İşte bu olaydan sonra firmadan bir çok isim daha ayrılmaya başlamış ve tabir-i caiz ise Infinity Ward ölüm döşeğine düşmüştü. Tüm bu olumsuzluklara rağmen yaptığı yeni duyurular ve açıklamalar ile olayı çok iyi bir şekilde toparlayan Activision, Infinity Ward'ın ölmediğini ve firmaya yeni isimlerin ilerleyen dönemlerde katılacağını belirtmişti. İşte o katılım süresi geldi...

         Infinity Ward verdiği iş ilanı ile bünyesinde çalışacak olan yeni elemanlar aramaya başladı. Gamesutra'da verilen bu iş ilanlarında firmanın animasyon, yazılım, çevre detayları gibi bir çok dal için eleman aradığı belirtildi.

         Activision Blizzard'tan Bob Kottick daha önce yaptığı açıklama ile firma için yeni kan arayışlarına yakında gidileceğini belirtmişti. Infinity Ward'tan ayrılan iki ismin EA çatısı altında Respawn adlı yeni bir firma kurmuşlardı.

     







  • İnşallah adam akıllı insanlar bulurlarda mw2 gibi bir oyunu tekrar eski haline getirebilirler.
  • bence infintyward son derece aç gözlü
    inşallah respawn mw2 gibi kaliteli oyun çıkarmaya devam ederde
    ticari ahlak kurallarına daha çok uyarak kaliteli oyunları bizlere sunmaya devam eder
  • gerçekten oyun firmaları zorluk yaşıyor oyun oluşturulurken birkoç kişiye ihtiyacınz war oluştuktan sora işçiler gereksiz masraf durumuna düşmekte bence bunun için daha iyi bi yöntem bulmaları gerekiyor ...tabi konu bunla ilgili değil...firma umarım eski oyunları geliştirir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.