Şimdi Ara

3DS'e Final Fantasy Gelecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Geçtiğimiz günlerde sona eren E3 2010 fuarının şüphesiz en çok konuşulan konularının başında Nintendo'nun 3DS duyurusu geliyordur. Nintendo konferansı sırasında firmanın bazı oyun demolarını göstermesi ile çok daha dikkat çekici bir hal alan bu duyurusu sırasında bir çok firmanın da Nintendo 3DS'i destekleyeceğini öğrenmiştik. İşte o firmalardan birisi de Square Enix.
     
         Square Enix'in 3DS listelerinde bazı oyunları gördük. Bu oyunlar arasında Chocobo Racing, Dragon Quest ve Kingdom Hearts gibi bir çok yeni yapım bulunuyor. Bu önemli yapımlar dışında firmanın adı ile özdeşleşen Final Fantasy isimli bir oyunun da Nintendo 3DS için yapıldığı belirtildi.
     
          Şu an için diğer yapımlarda olduğu gibi bir tech demo görüntüleri veya bilgi ise malesef bulunmuyor. Square Enix muhtemelen bu oyununda da 3DS'in nimetlerinden faydalanacaktır. Şahsen Final Fantasy'nin yan oyunlarına örnek teşkil edecek bir oyun gelmesindense Remake oyunlara bile razı olduğumu söylemeliyim...








  • Final fantasy 3 ve 4 remakeler ds'e gelmişti,5 ve 6'da yapılacak deniyordu.Onlarda herhalde 3ds'e gelir.Ki umarım öyle olur.
  • 3DS'i alma nedenim 5 & 6 remake ler olacak. Umarım yapılır :)
  • Of FF6 Remake olursa kalpten giderim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.