Şimdi Ara

Activision, Move ve Kinect'e Şüphe ile Bakıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
        Oyun endüstrisinin artık rotası çizildi gibi, hareket algılama neredeyse her oyunun destekleyeceği bir özellik olacağı gibi 3D teknolojosinin de gümbür gümbür geldiğini ufukta görebiliyoruz.
     
        Neredeyse tüm oyun firmaları bütün sistemlerini bunlara yönelik oyun yapmaya hazırlamaya başlarken bir firmadan hareket algılama teknolojisini oyunlarına "henüz" entegre etmeyecekleri beyanı geldi.
     
        Move ve Kinect destekleyen oyun yapma konusunda aceleye gerek olmadığını savunan Activision'ın bu tarz oyunların kazançlı olup olmadığını görene dek bu tarz oyunlar hazırlamayacağı belirtildi. Activision, ayağını soğuk suya sokmak istemiyor anlaşılan, pinti mi desek, yoksa temkinli mi? Yorum sizin...

     
    Kaynak







  • temkinli...
  • Baslarinda o gözünü para bürümüş ceo lari oldukça.. Activision 2 sene evvelin grafikleriyle ayni oyunlari susleyip susleyip koyar milletin onune. Millet te ağzı açık ayran budalasi gibi koşa koşa alir oyunlarini. Adamlarada toz kondurmaz birde.
  • tabi ki pinti, bu adama CoD serisi ile darphane açan 2 elemanı şutladı,para kazandırmıcaksa nie yapayım diyor, hiç oyuncuyu düşündüğü yok, insanlar eğleniyorlarsa niye yapamayayım demiyor. bu işi sırf para için yaptığını bir kez daha gösterdi, tamam para için yaparsında birazda sevgi olsa, oyun sektörünün sadece ticarete dönüşmesi beni oyunlardan soğutuyor. Öyleyse böyle şerrolar için, yaşasın korsan nah!!! veririm sana para.
  • Blizzard logosunu niye koymuşlarki kim wow kinecte veya move oynasın ki Blizzard zaten konsollara oyun üretmiyor
  • Bu Activision'a bu aralar bir şey oldu zaten..Ayakları yere basmıyor..Adamların 1 oyundan yaptığı karı diğer firmalar 4-5 oyunla anca ediyor ama burda yapacağı kıytırık bir oyunun patlamasını göze alamıyor. EA'dan sonra bununda ismi çıkacak çok az kaldı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.