Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2'nin E3 Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •      
         Yarış severlerin büyük bir merakla beklediği Test Drive Unlimited 2'nin E3 2010 videosu yayınalandı.
     
         Oyunun yayınlanan bu yeni tanıtım videosunda oyunun geçtiği mekanlara yer verilmiş. İspanya'nın turistik adası Ibiza ve Hawai'de geçecek olan oyunda şehirlerden tozlu topraklı yollara kadar bir çok alanda mücadele edeceğiz. Ayrıca videonun ilk dakikalarında hava şartları ve gece gündüz döngüsüne de tekrar yer verilmiş.
     
         Videoda vurgulanan bir diğer nokta ise araçlar ve özelleştirme seçenekleri. Bir çok lisanslı aracın bulunduğu oyunda araçların rengi, iç döşemesi gibi özelleştirmeleri de yapabileceğiz. Özelleştirme özellikleri ise bu kadarla sınırlı değil. kendi kıyafetimiz dışında satın aldığımız mülklerin boyasından iç dekorasyonuna kadar, hatta mobilyaları bile seçebileceğiz.
     
         Sonbahar aylarında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak olan oyunun E3 2010 tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
     
     







  • Test Driver sanırım geri dönüyor. Detaylara önem epey önem verilmiş, grafiklerde iyi oyananabilirlikde güzel olursa, on numara oyun olur. Bir de Cryengine 3 ile yapılıyor söylentisi vardı bu oyun için doğrumu bilen varmı arkadaşlar?
  • tabikide yalan cryengine 3 ilk crysis 2 ye uygulanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.