Şimdi Ara

Valve'nin E3 Sürprizi Portal 2 İle Alakalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         İlk olarak Portal 2'nin yerine bir sürpriz göstereceğini açıklamasıyla başlayan Valve'nin E3 macerası ilk olarak akıllara Half Life 2: Episode 3'ü getirmişti. Birkaç resimle desteklenen bu iddia, sonradan serinin yapımcısı Gabe Newell'in yalanlamasıyla son bulmuştu. Ardından söylentiye göre, firmanın bir çalışanın yaydığı dedikodu, Valve'nin E3'de Source Engine 2 ile birlikte Half Life 3'ü göstermesi yönünde olmuştu.
     
          Bu kadar dedikodu, söylentiyi bir kenara atan Valve, bugün yayınladığı Portal 2'nin ertelenme bildirisine şu notu ekledi,
     
    “To ask questions about how close we all came to dying, or to ask futile questions about the previously announced E3 ***PORTAL-2-THEMED-FOR-GOD’S SAKE*** surprise…”
     
           Kısacası notda bahsedilen şey, E3'de Valve'nin yayınlayacağı sürprizin Portal 2 ile alakalı olacağı. Artık Valve, spekülasyonları sonlandırarak akıllarda bir örnek bırakmamayı başarabildi. Peki ya Portal 2 olmayıp da Portal 2 ile alakalı olan şey nedir? Bunu hep beraber E3 fuarında göreceğiz.
     







  • Valve den Episode 3 ya da HL 3 duyurusu beklemiyorum bu adamlardan cacık olmaz.
  • Bekletmek yeni birşeyleri sabırlı davranıp ortaya koymak güzeldir de bu adamlar .... çıkardı.Portal kaç saat oynama süresi olan bir oyun du da 2.si ne olacak?
  • episode 3 içinde portal silahı falan olabilir :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.