Şimdi Ara

Alien Breed: Impact Çıkış Tarihi ve Demosu Yayında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Xbox 360'ın beğenilen oyunlarından birisi olan Alien Breed: Evolution'un PC ve PS3'e Alien Breed: Impact adıyla bu yaz çıkacağını dün sizlere http://aktarmıştık. Bugün ise karşınızda Alien Breed: Impact'ın çıkış tarihi ve PC demosu ile karşınızdayız.
     
         Alien Breed: Impact, 3 Haziran'da PC ve PS3 için çıkışını yapacak. Oyun şu anhttp://Steam üzerinden ön sipariş avantajı dolayısıyla %10 indirimle 13.49$'a satılıyor. Oyunun normal fiyatı ise 14.99$ olarak belirlenmiş. 
     
         Oyunun demosu, 'Prologue' seçeneği altında, oyunculara tek kişilik oyun veya iki kişilik co-op seçeneği sunuyor. Bu demoya Alien Breed: Impact'ın http://Steam sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunu yine aynı sayfadan satın alabilirsiniz.
     







  • Oyun çıktı boyutuna bakıp bir şeye benzetemeye bilinir (826mb) ama harika bir oyun olmuş bence(türü severim gerçi). Sevmediğim yanı nişan alma ve kameranın tam manasıyla uyumlu olmaması olmuş bir konsol oyunundan bizimle daha uyumlu olmasını beklerdim. Yine bir konsol oyunu olmasına rağmen gamepad ile oynarken zorlandım mecburen fare klavye ikilisine dönüş yaptım. Bir de karanlık atmosferini pek sevmedim bir süre sonra sıkabiliyor insanı, bunlara rağmen ben oyunu sevdim ordan oraya koşturuyoruz arada bir "ülen kapı niye açılmıyor" deyip üzerine camı kırıp odadan içeri girmeyi akıl etmek gibi biraz yaratıcı şeyler vermesiyle shut`m`up mantığında uzaklaştırması hoşuma gitti. Oyun için nvidia physx de kurmak gerekiyor.
    Oyundan resimler:
    Alien Breed: Impact Çıkış Tarihi ve Demosu Yayında

    Alien Breed: Impact Çıkış Tarihi ve Demosu Yayında

    Alien Breed: Impact Çıkış Tarihi ve Demosu Yayında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3RS!N -- 5 Haziran 2010; 20:00:54 >




  • Kürek te sorun var Level 2 ne yazık ki yüklenmiyor. Oyun cok güzel. Amiga günlerinden bir şey kaybetmemiş. Yaratıkların çizimleri değişmiş. Amiga daki Alien Breed de yaratıklar daha iyi idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 6 Haziran 2010; 22:53:07 >
  • yeni krakeri çıkmış fixli onu aratıp yaparsan level 2'ye geçiş yapabilir böylelikle sorun çözülecektir.
  • O kraker de virüs tespit etti Kaspersky. Steam.dll dosyasında
  • Nette ilk haberini görünce gözlerime inanamamıştım. Yıllar öncesinin favori oyunlarımdan biri yenilenmiş bir halde tekrar çıkmıştı! Herşeyin 3D grafik ve benchmark olduğu günümüz oyun dünyasında yine ne varsa eskilerde olduğunu Team17 bir kez daha ispatlamış. Bir de "Aces of the Deep" ile "Carmageddon"u yenileseler ne güzel olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.