Şimdi Ara

Red Dead Redemption'ın Kısa Filminin Tanıtımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Son dönemlerin en iyi oyunlarından Red Dead Redemption'ın kısa filminin hazırlandığını bir süre önce size bildirmiştik. Bu filmin tanıtım videosu yayınlandı.
     
         30 dakika süreceği söylenen kısa film The Road ve The Proposition gibi filmlerden hatırlayacağınız John Hillcoat'ın yönetmenliğinde hazırlanıyor. 29 Mayıs'ta Fox'ta yayınlanacak film oyunun dünyasını daha iyi tanımak için iyi bir fırsat olabilir.
     
         Red Dead Redemption'ın kısa filmin tanıtımına bakacak olursak oyunla hemen hemen aynı görüntüye sahip olduğunu söyleyebiliriz. Daha iyi görüntüler olamaz mıydı?












  • Az önce youtube'ta izledim ve aynen şunu söyledim bende "Daha iyi görüntüler olamaz mıydı? " aceleye gelmiş bi reklam sanki,720p video zaten,inşallah kısa film sağlam çözünürlükte geniş kapsamlı olur.buarada oyun bizde nezaman çıkıcak?
  • aralın dediğine göre gümrükte sorun çıkmış, RDR den sonra çıkan oyunlar bile geldi RDR gelmedi hala, ayrıca aralın sitede geliş tarihi olarak 2010.06 yazıo. oyunun gelmesini bu kadar geciktiriolar sonrada spot almayın bandrollu alın diolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.