Şimdi Ara

The Witcher 2 Konsollar İçin Piyasaya Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         The Witcher'ın ilk oyunu konsollar için piyasaya çıkacakken oyunu port eden firma ile yaşanan bazı anlaşmazlıklar sonucunda CD Projekt konsol projesinden vazgeçmek zorunda kalmıştı. Bu nedenle çok üzüldüklerini dile getiren CD Projekt yetkilileri 2. oyun için kolları sıvamışlardı.
     
         Namco Bandai'nin bizzat CD Projekt tarafından konsollar için de geliştirileceği açıklanan The Witcher 2: Assassins of Kings'in konsol versiyonlarına sıcak bakmadığı haberini sizlerle paylaşmıştık.
     
         Bu iddiaları reddeden geliştirici CD Projekt, " Söylentiler çok garip, oyunu konsollara uyarlama isteğimiz ve planımızda bir değişiklik yok. Geralt ve ekibini PC ve konsol oyuncularına sunma konusunda hala kararlıyız" açıklamasıyla söylentilere son verdi.
     
        İlk oyunu ile PC oyuncularını büyüleyen The Witcher'ın dünyasına konsollarda adım atmak oldukça zevkli olacaktır. Şu ana kadar yayınlanan videolara bakarsak yine mükemmel bir oyun bizi bekliyor gibi görünüyor.
     
     








  • Kim daha fazla kazanmak istemez...
  • tabikide konsola çıkar para konsolda dönuyor
  • grafikler bomba.ilk oyun mükemmeldi tek sorun diyaloglar biraz hareketsizdi fakat eminim derslerini aldılar ki bu baya belli oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.