Şimdi Ara

PC Oyuncuları! Fable 3'ü Artık Bekleyebilirsiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    fableIII6

     

        Bugün sevinme sırası sizde PC oyuncuları... Beklenen oldu ve Fable III'ün PC'ye çıkacağı da kesinleşti. Lionhead resmi sitesinden yaptığı duyuru ile Xbox 360'a özel olan oyunu PC'ye de çıkarmaya karar verdiklerini açıkladı.
     
        Hemen detaylara girelim; Oyunun Xbox 360'da Standard ve Limited versiyonlarda satışa sunulacağını daha önce açıklamıştık. Standart versiyon $59.99/£44.99/€64.99 fiyat etiketiyle, Limited Collector’s versiyon ise $79.99/£59.99/€84.99 rakamı üzerinden Xbox 360 için rafkardaki yerini alacak.
     
        Fable III'ün PC versiyonu ise $49.99/£39.99/€54.99 fiyat etiketiyle satılacak. ayrıca Games for Windows Live'de Games on Demand bölümünde de satılacağı belirtildi.
     
        Henüz çıkış tarihine kavuşmayan oyunun Natal'ın Sonbahar çıkışına yetiştirilmeye çalışıldığı konuşuluyor. O yüzden gözünüz bir yandan sene sonunda olsun. 
     
        İlk Fable'dan bu yana ikinci oyunu imrenerek uzaktan bakmak zorunda kalan kalan PC oyuncuları, Fable III'e şimdiden geri sayım tutabilirsiniz. Bu arada Natal destekli olan Fable III'ün PC'ye de çıkması acaba Natal'ın PC'lerde de kullanabileceğine bir kanıt daha mı oluyor? Hmm...
     
     







  • Asıl soru şu: Daha ikinci oyunu oynamamış pc oyuncuları buna hikayeden eksik bir şekilde başlayacak olacakları için üzüntülü mü olmalılar yoksa, "bana ne bana fark yapmaz" diyen bu "efsaneyi" bir yeni başlangıç olarak mı kabul etmeliler, bilemedim.
  • bu güzel haber işte :D
  • Allahım sana geliyorum yarabbi saka değil deme.Ouff cok sevincliyim xD
  • quote:

    Asıl soru şu: Daha ikinci oyunu oynamamış pc oyuncuları buna hikayeden eksik bir şekilde başlayacak olacakları için üzüntülü mü olmalılar yoksa, "bana ne bana fark yapmaz" diyen bu "efsaneyi" bir yeni başlangıç olarak mı kabul etmeliler, bilemedim.

    Sanırım 2. oyundan bağımsız olacak hikaye. 2. oyunu da PC'ye çıkarsalardı daha iyi olurdu ama neyse buna da şükür.
  • MS akıllanmamış anlaşılan,Sony Exc.lerine eklemeler yaparken sürekli, elde olan en önemli Exc.lerden birini PC'ye çıkarmak ne demek..Natal'ı da çıkarmaz umarım yoksa Xbox'ın bütün kozları silinir onu söyleyeyim bir Xbox sahibi olarak..Gears of War 3 var bir de onu yapmaz herhalde diye düşünüyorum..
  • quote:

    MS akıllanmamış anlaşılan,Sony Exc.lerine eklemeler yaparken sürekli, elde olan en önemli Exc.lerden birini PC'ye çıkarmak ne demek..Natal'ı da çıkarmaz umarım yoksa Xbox'ın bütün kozları silinir onu söyleyeyim bir Xbox sahibi olarak..Gears of War 3 var bir de onu yapmaz herhalde diye düşünüyorum..


    Fable serisi exc değildi arkadasim birinci oyunu PC yede cıktı exc sayılmaz
  • Süper haber
  • haber diye ben buna derim işte
  • Umarım sonu Alan wake gibi olmaz...
  • quote:

    PC Oyuncuları! Fable 3'ü Artık Bekleyebilirsiniz


    Oldumu bu simdi PC de oynayan oyuncular ayrı bir kesimmi oluyor.Hepimiz kardesiz ayirt yapmayalım xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.