Şimdi Ara

Pokemon: Black/White'a Genel Bakış

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Her geçen gün yeni bilgi ve ekran görüntülerine kavuştuğumuz yeni Pokemon oyunu Black and White'tan yeni görüntü ve bilgiler geldi.
     
         Beşinci nesil Pokemon'ları barındırması ve grafiksel anlamdaki gelişmeden dolayı, en büyük değişikliği göreceğimiz Pokemon oyunu olarak lanse edilen Black/White, denildiği gibi grafikleri ile bizi şaşırtacağa benziyor. Oyun her ne kadar benzer kamera açılarına sahip olsa da bazı mekanlardaki değişen kamera açısı ve grafiksel yapı, Pokemon hayranlarını sevindireceğe benzese de "oyunun eski havası kaybolur mu?" sorularını da akıllara getiriyor. Ayrıca grafiklerdeki 3D değişimin, objeleri daha görünebilir kıldığı da bir gerçek.
     
     
         Geçtiğimiz hafta oyunun başlangıç Pokemon'larının silüetlerini görmüş ve kısa bir süre sonra da kendileri ile tanışmıştık. Yeni başlangıç Pokemon'larımıza yakından bakalım ;
     
    Tsutaja: Ot tipinde olan bu Pokemon, 60 cm uzunluğunda ve 8.1 kg
     
    Pokabu: Ateş tipinde olan bu Pokemon, görünümü ile domuza benziyor. 50 cm boyunda ve 9.9 kg ağırlığında.
     
    Mijumaru: Su tipinde olan bu Pokemon ise 50 cm uzunluğunda ve 5.9 kg ağırlığa sahip.
     
         Başlangıç Pokemonlarını bir kenara bırakacak olur ise yeni oyunda geçtiğimiz hafta açıklandığı gibi daha genç eğitmenleri yöneteceğiz. 
     
     
         Isshu bölgesinde geçecek olan oyunun ilk ekran görüntülerinde 3D olarak gördüğümüz şehrin ismi ise Hiun City. Tabi bölge ve şehir ismi Japonca'dan çevrilme olduğu için oyunun İngilizce sürümünde değişiklik gösterebilir.
     
         Ekran görüntülerinde dikkat çeken bir diğer nokta ise saldırı efektleri. Oyunda Pokemon'ların tamamının savaş alanında gözükeceği zaten açıklanmıştı. Saldırı efektlerinde ise mesela alev saldırısı yaptığınızda arka plan kızıl bir efektle süslenirken, otçul bir saldırı yaptığınızda ise yeşile bürünecek gibi gözüküyor. Ayrıca savaş görüntülerine de yer verilen bu ekran görüntülerinde Entei adlı Pokemon'da gözüküyor.
     
         Poemon : Black/White için yayınlanan yeni ekran görüntülerine http://buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
     
     







  • Korkarım ki, mozaiklenen Pokémon aslında 2. neslin efsanevi Pokémonlarından olan Entei, yani 5. sezondan falan değil.Sarı renkli olan ve yine 2. nesilin efsanevi, elektrik türüne mensup olan Pokémonun adı ise Raikou.Düzeltirseniz sevinirim.
  • Ek olarak, mozaikli resim Illusion isimli yeni saldırının nasıl olduğunu gösteriyor. Illusion'u kullanan pokémon ise Zoroark.
  • Zorua ve Zoruark'ın hangi Pokemon'lar olduğunu biliyorum. Daha önceki haberlerimde kendilerine sıkça yer verdim.

    Entei olayına gelir isek, haberde de söylediğim yeni ekran görüntüleri kısmında yani şu linke ;http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-Pokmon_BlackWhite-774-8.htm#E

    veya direk olarak yayınlanan ve gene haberde "yeni görüntülerde Entei'de var" diyerek belirttiğim resme de direk olarak şu linkten ulaşabilirsiniz ;http://www.bolumsonucanavari.com/ires.aspx?imgtype=screenshot&id=15189

    Yorumlar için teşekkürler, umarım açıklayıcı olmuştur ;)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Selamlar,

    Ben, Zoroark'ı bilip bilmediğini sormadım. Sadece bahsettiğin mozaikli resimden yeni bir pokémon fikrinin doğru olmadığını söylüyorum.

    Illusion saldırısının animasyonu mozaik efekti ile sağlanmış. Saldırıyı kullanan pokémonun da Zoroark olduğunu belirtiyorum sadece.

    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.