Şimdi Ara

Oyun Oynarken Cinnet Geçirdi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
        Bazen oyun oynamak (Bilhassa aşırısı) örneğin bu haberde olduğu gibi insanlarda ters tepki yaratabiliyor.
     
        Amerika, Colorado'da geçen olayımızın baş sorumlusu olan siyahi oyuncu James Williams, Wii oynarken nedeni bilinmeyen bir şekilde cinnet geçirir. Geçirdiği cinnetin ilk aşamasında önce zavallı annesini ayak bileğinden ısıran Williams daha sonra eline aldığı baseball sopasıyla kendini dışarı atar, ve insanları kovalamaya başlar. Bununla da yetinmeyen Williams, arabasına atlar, diğer arabalara bilerek ve isteyerek çarpar, oradan geçen masum bir yayaya da çarptıktan sonra ardından kovalayanları durdurmak için arabadan iner. Bu adam çıldırmış olmalı...
     
        Arabadan inince teslim olacağını sanan insanlar büyük bir yanılgı içine düşerler. Williams arabada bulunan hava tüfeğiyle iner ve insanlar sıkmaya başlar. Neyse ki bunun sonunun gelmeyeceğini anlayan bir polis memuru, şok cihazıyla Williams'ı bayıltır ve tutuklar.
     
        Evet benimde merak ettiğim tek soru bu! "Acaba Wii'de ne oynuyordu?" "Hangi Wii oyunu bu adamı bu denli kızdırmış olabilir?" Ne yazık ki Williams'ın ne oynadığı polis raporlarında da belirtilmedi.
     
        Williams'ın yaptığı şeyler daha çok akıllara GTA'yı getiriyor ancak hepimiz Wii'de böyle bir oyun olmadığını biliyoruz. Neyse biz bundan iyisi mi güzel bir ders çıkaralım ve kendimizi bu denli yoldan çıkaracak şekilde oyun oynamamaya dikkat edelim diyorum, tabi arkadaşın ruh sağlığı zaten bozuksa bilemem... 

     
     







  • wii alıp oynayamazssam ben de boyle yıkıp yakcam yakındır :)
  • Bu olayların Wii den kaynaklandığını sanmıyorum bu denyonun psikolojik sorunları vardır kesin.
  • no more heroes olabilir
    zaten adamın tipinden belli psikomanyak olduğu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

    Bu olayların Wii den kaynaklandığını sanmıyorum bu denyonun psikolojik sorunları vardır kesin.


    Katılıyorum, ne zaman böyle bir olay ortaya çıksa suçu konsola veya oyuna atıyorlar. Tek bir ihtimal olabilir oda oyunda geçemediği bir bölümden dolayı cinnet geçirmesi ama buda çok saçma geliyor bana. Oyundan etkilenip oyundaki olayları kendi yaşantısında denemesi de bana saçma geliyor. İnsan bir oyun yüzünden cinnet geçirecek seviyeye gelebiliyorsa insanda bir sorun var demektir.
  • gta da daha kötulerini yaptim:) ama aklimin ucundan bile böyle dusunceler gecmedi
  • Gerçek hayatta başarıya ulaşamayan insanlar,kendilerini oyunda tatmin etmeye çalışıyorlar.Bunda da başarısız olunca çıkdırıyorlar tabi.
  • Levent, yoksa gazetelerin bol cinnet haberleri ile dolu olan 3. sayfalarını sen mi hazırlıyorsun ? :D
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hangi oyunu oynadığı hakkında yorum yapamam ama oynamadığı hakkında yapabilirim. Kesinlikle monster hunter 3 değildir.
  • Bildiğin Psikolojik Deli Ne Olacak Daha :)
  • bana sacma gelen seyy bu adam bu kadar seyi yapıor ve bu yazıda psikolojik sorunlarının olup olmadıgı yazılmıyor benim bildigim bu tür olaylarda örnegin türkiye sorgulamadan önce pisikolojilk durumuna bakılır bu demek oluokİi adam sagLamm :D wii bozuKK :D
  • RE5 oynadıysa etrafındakileri zombi sanıp böle bişi yapmış olabilir. Yaşam mücadelesi işte :D :P
  • Aslına bakarsanız herhangi bir oyun olabilir...
    Yani bilirsiniz bir oyunu çok seversiniz geçemediğiniz de sinir krizleri bile geçirirsiniz duvarları yumruklarsınız :)
    Bu piskomanyak adam ruh sağlığının bozukluğu ile herhangi bir oyunun bir bölümünü geçemediği siniri ile birleşirse iyice kafayı yer :) Anneside oynama artık şu oyunu felan diye tutturduysa vay haline :)
    Ama neyse iyi bir ders olur oyun severlere neticede bir oyun abartmaya gerek yok ucunda 1 million dollar almıyosun ya :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.