Şimdi Ara

Medal of Honor Serisi Eski Günlerine Dönecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Playstation dönemindeki oyunlarıyla kalbimizde büyük bir yer eden Medal of Honor serisini daha sonraki konsollarda eskisi gibi beğenemedik. Ardı ardına gelen kötü oyunlara rağmen bu seri hala oyuncuların gönlünde özel bir yere sahip.
     
         EA Games başkanı Frank Gibeau de sevilen bu seriyi uzun süre devam ettirme amacında olduklarını söyledi.
     
         Yeni Medal of Honor'ın seriyi yeniden ilk 10'un içine sokacağını düşünen Gibeau, shooter kategorisinin gelişimine katkıda bulunan oyuna kullanıcıların hala güçlü duygular beslemelerinin yanı sıra pozitif baktıklarını da sözlerine ekledi.
     
         Oldukça zor zamanlar geçiren Medal of Honor serisinin oyuncular tarafından da beğenilmeyen oyunlarından Airborne'un satışlarından memnun olmayan EA başkanı, yeni oyunlarında bambaşka bir sonuç bekliyor.
     
          Özellikle oyunun multiplayer bölümlerinin DICE tarafından geliştirilecek olması yeni Medal of Honor'ın en önemli özellikleri arasında bulunuyor. Böylece senaryo modunu geliştiren EA LA'de daha rahat çalışma imkanı bulacak.
     
     







  • Bende inanıyorum döneceğine...
  • Geçti bolu pazarı sür eşşeği... Medal Of Honor'un bu kadar aklımızda yer etmesi,zamanının ilklerinden olmasından başka birşey değil.Aynı Age Of Empires gibi.

    Ancak çok büyük bir değişiklik-yenilik olacak ki yeniden tavan yapsın.

    EA istiyordu ki MoH ile 2. dünya savaşı sevenleri ,Bad Company ile günümüz tarzını sevenleri,Crysis ile de geleceği dönük FPS sevenleri kendimde toplayayım.MoH'u CoD a kaptırınca,şimdi onların taktiğini uygulamaya çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 6 Mayıs 2010; 16:44:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.