Şimdi Ara

Infinity Ward'un %50'si Firmadan Ayrıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Eminiz Activision da şu an pişman olmuştur. İşlerin bu noktaya gelebileceğini kim tahmin edebilirdi ki? Infinity Ward'dan ayrılanların sayısı 30'u geçmiş gibi görünüyor.
     
        3D Realms'in kurucularından George Broussard'ın Twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre bugün 4 kişi daha firmadan ayrıldı, böylece geliştirici ekibin neredeyse %50'si Infinity Ward'u terketmiş oldu. 
     
        Bu 4 kişinin isimleri açıklanmadı, ama büyük ihtimalle onlar da eski patronlarının EA bünyesinde kurduğu Respawn Entertainment'e katılacaklardır.
     
        Artık ortada Modern Warfare oyunlarını yapacak bir Infinity Ward'un kaldığını söyleyemeyiz, firmaya yeni gelen elemanlarla birlikte oluşacak ekip farklı bir Call of Duty sunumuyla karşımıza çıkacaktır.
     
     







  • ''Eminiz Activision da şu an pişman olmuştur'' derken kayıtsız aktivisionu suçlamış olmuyormusunuz?
    firmanın dağılmasının sorumlusunu bilmiyoruz. kimin haklı kimin haksız olduğunu.
  • Aslında orada anlatmak istediğim firma çalışanları bazı konularda hatalı olsa bile Activision'ın aşırı tepki vermesiydi. Evet bir bakıma suçladım diyebilirim :)
    (Alkan Adakaner)
  • sende haklısın :)
  • yeni bir ekibin kimseye faydası olmaz, bakış acıları daha farklı olacak ama bunu oyuncu sevecekmi? onu hep birlikte görücez activision şuanda ortaya zar atıyor ya tutacak yada bitecek. respawn entertainment a katılanlar, bence asıl kuralları onlar belirleyecek ve bu işten daha avantajlı çıkacaklar yapacakları yeni cod tarzı oyun, onları tanıyan ve neler yaptıklarını bilen oyuncular tarafından benimsenecek ve belkide cod un yerini alacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.