Şimdi Ara

Bulut Mario?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •      Dün ortaya çıkan oynanış videosu ile kafalardaki soru işaretini biraz daha gideren ve bölüm tasarımları ile ilk oyundan geri kalmayacağını kanıtlayan Super Mario Galaxy 2 için yeni bir özellik daha ortaya çıktı.
     
         Resmi Nintendo oyun dergisinin İngiltere ayağı tarafından açıklanan bu özellik, oyundaki favori özelliklerinizden birisi olabilir. Bildiğiniz gibi Mario oyunlarının en önemli kısmı aldığımız bu özellikler diğer adı ile power-up'lar oluyor. Mantar yediğinde büyüyen, daha büyük bir mantar ile devlaşan, çiçek yediğinde ise ateş gücüne sahip olan Mario, bu yeni özelliği ile birlikte Cloud Mario, yani Bulut Mario formuna dönüşecek.
     
         Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi oldukça hoş bir görünüme kavuşacak olan Mario, bu özelliği sayesinde kendi yolunu oluşturabilecek. Gitmek istediği yere bulutlar üzerinde sekerek gidecek olan Cloud Mario'nun başka özelliği olacak mı, şu an için belli değil.
     
         Nintendo'nun bu yıl içinde en güvendiği oyunlardan biri olan Super Mario Galaxy 2, 11 Haziran'da Avrupa çıkışını yapacak.
     
     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.