Şimdi Ara

' Uncharted 2 Hikaye Anlatımına Harika Bir Örnek'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
         Çok değil bir kaç gün önce, FPS türünün en iyi oyunlarından birisi olarak gösterilen HALO'nun hikayesine "saçma" yorumunda bulunan Richard Morgan, takip edenlerin hatırlayacağı gibi Modern Warfare 2'yi de büyük bir hayal kırıklığı olarak lanse etmişti.
     
          Richard Morgan pek çok fanatiği olan bu başarılı FPS oyunlarını bir bir eleştirirken, Uncharted 2'ye saygı ve sevgilerini sundu. Yine hatırlayacaksınız ki bir kaç gün önce Splinter Cell : Conviction oyun yönetmeni geliştirme aşamasında pek çok oyundan etkilendiklerini, özellikle Uncharted 2'nin bu konuda baskın bir rol oynadığını açıklamıştı.
     
    "İyi bir shooter oyununu güzel bir hikaye ile süsleyememeniz için hiç bir sebep yok." diyerek söze başlayan Crysis 2 hikaye yazarı Morgan PS3'ün göz bebeğini örnek verdi;
     
    "Uncharted 2 bunun için harika bir örnek. Oyun dinamikleriyle uyuşan harika bir senaryoya sahipti. Crysis 2 temelinde sağlam shooter öğeleri barındıran bir oyun. Bioshock'da bir shooter oyunuydu ama onu bu kadar başarılı yapan şey oyun için geliştirilen dokuydu."
     
         Tüm bu atışma ve özgülerin ardından Crysis 2 hikayesinin özgün ve oyun dinamikleriyle uyuşmayan bir havada olması sanırız ayıp olur. Merakla bekliyoruz.
     
     







  • Xbox ve diğer Ödül almış oyunların üzerinden pirim yapmaya çalışmasına sadece gülüyorum...tipik Reklam kokan hareketler peşinde önemli olan crysis 2 çıktığında çamur attığı oyunlar kadar başarı sağlayamadığında Yüzünün halini görmek isterim..Herkes ona poposuyla gülecek...!
  • Bu oyun oynadığım en iyi oyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.