Şimdi Ara

Modern Warfare 2'nin 'Terbiyesiz Reklamı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
         Infinity Ward, Modern Warfare 2'nin neredeyse 20 milyonluk kullanıcı kitlesine daha çok oyuncu çekmek için halen varını yoğunu ortaya koyuyor.
     
        Son yayınlanan Modern Warfare 2 reklamı oyuniçi sahneler içermemesine rağmen TV'ler için uygunsuz görülerek çoğu kısmı kesilerek yayınlanıyor... Ailecek izlenebilecek kısa bir versiyonu yani anlayacağınız...
     
        Tabi reklamın tam versiyonu internetten kaçamayınca BSC ekibi olarak biz de üzerimize düşeni yapıp sizlere altın tepsiyle bu reklamı sunuyoruz.
     
        İngilizce bilmeyenler için "Everyone is doing it" (Herkes yapıyor) isimli reklamda göreceğiniz yaşlı amcanın konuşmalarının bir kısmını sizler için çevireyim dedim.
     
        "Herkes yapıyor, erkekler kızlarla yapıyor, kızlar diğer kızlarla yapıyor, bazıları grupça yapıyor, bazıları online bağlantıda yabancılarla yapıyor... bazıları o kadar sesli yapıyor ki komşularını rahatsız ediyor, duydum ki şu anda 20 milyon kişi yapıyormuş yani anlayacağınız herkes yapıyor..." şeklinde ilerliyor. Tabi yaşlı amcamız bu konuşmasını Modern Warfare 2 için yapıyor, yanlış anlaşılmasın :)
     
        İşte söz konusu reklamımız (Youtube Video'sudur)
     
     
     
    Infinity Ward ve küfür baz amcamızın yayınlanan diğer reklamları ise şöyle sıralanıyor
     
     
     
     
     







  • Reklamlar güzelmiş harbiden
    Yalnız şu activision da çok paragöz yahu... Abartıyolar iyice.. yetmedi o kadar kazandıkları... Bi de dlc'yi bilmem kaç dolardan satacaklar pc'ye de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.