Şimdi Ara

Just Cause 2'de Bir Sürpriz Daha

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    justcause22

     

         Just Cause 2 dünyası oynadıkça, keşfedildikçe şaşırtıcı şeyleri gözler önüne seriyor. Oldukça eğlenceli anların yaşandığı oyunda, haritanın devasalığı nedeniyle oyuncuların ilginç şeyleri bulmaları biraz zaman alabiliyor...
     
        Geçtiğimiz günlerde sizlere oyunda Lost'takine benzeyen bir adanın var olduğunu göstermiştim. Bu sefer ortaya çıkarılan tuhaflık ise ünlü köpekbalığı temalı film serisi "Jaws" ile alakalı.
     
        Rico'yu video'da gösterilen bölgeye götürdüğünüzde suda köpekbalığı yüzgeci görünce kaçacak delik arayacaksınız. Ancak korkmayın, görünüşe göre bu yüzgeç tamamen aldatmaca... 
      
        Rico'nun kancasını kullanarak üzerine tutunduğunuzda yüzgecin meğer bir motorlu mekanik yüzgeç olduğu ortaya çıkıyor. Bu tarz bir mekanizmanın özellikle Jaws filminde ve buna benzer sahnelerde çok kullanıldığı biliniyor.
     
        Neyse lafı fazla uzatmadan sahneyi görün... Bu arada sitemizde oyun ile ilgili incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
     
     
     
     







  • Bakalım daha neler görecez bu devasa adada.
  • Merak ettim bana çok ters bir yerde olmasına rağmen yarım saat uğraştım gittim buldum bazen yolunu şaşırıp kumsala çıkıyor ama yine suyu buluyor orası göl olmasına rağmen çok fazla asker var acaba o suda başka bir şey mi var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.