Şimdi Ara

Dead Space 2'den İlk Oyuniçi Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Pax East 2010'da bir çok oyun da gün ışığına çıkmaya devam ediyor. Bu oyunlardan birisi de bu neslin en iyi oyunlarından Dead Space'in devam oyunu.
     
        Dead Space 2'yi Pax East 2010'daki panelde tanıtan Visceral Games yetkilileri grafiksel olarak iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor. Her ne kadar görüntü net olmasa da belki de iyi bir iş çıkarmalarını umduğumdan bana öyle gelmiştir.
     
        Isaac'in yeni oyunda daha güçlü olacağını söyleyen Visceral Games sanırım bu videoda da bunun ipucunu veriyor. Isaac ayağındaki jetlerle uçarken, silahı ile de şov yapıyor.
     
    Eğer aşağıdaki oynatıcıda videoyu izleyemiyorsanız buradan da izleyebilirsiniz.
     







  • Link çalışmıyor hocam.
  • Pinky_Demon

    Şimdi kontrol ettim link bende çalışıyor. dns ayarlarıyla ilgili bir sorun olabileceği aklıma geliyor sadece. youtube'daki gibi
  • PC için çıkmayacak galiba oyundan bahsederken Dino Crisis 3'ün de ismini geçtiğini duydum sanırım biraz alıntı var ordan burdan bişeylar çalarlak yapılmış bir oyun olabilir tıpkı Dante's Inferno'nun GOW çakması olduğu gibi. İlk Dead Space oyununun yapımında görev alan ekipten ayrılan elemanlar olmadan yapılmış bir oyunun ilk oyundaki tadı yakalayabilmesi zor olacaktır ve aynı başarıyı yakalayacağına da inanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.