Şimdi Ara

Medal of Honor'un Ana Platformu PS3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Büyük bir değişime geçirerek modern savaş zamanına geçecek olan yeni Medal of Honor'un ana platformunun Playstation 3 olduğu açıklandı.
     
         EA Los Angeles'tan Richard Farrelly, Medal of Honor'un geliştirme sürecinde ana platform olarak Playstation 3'ü baz aldıklarını açıkladı. CVG'e konuşan Farrelly, bu duruma rağmen ekibin tüm platfrmlarda aynı özeni gösterdiğini ve sıkı bir şekilde çalıştıklarını da belirtti.
     
         PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak olan Medal of Honor'un sene sonunda raflarda olması bekleniyor. Ayrıca oyun için bir de demo düşüncesinin olduğu belirtilmişti.

     







  • Bu tür fps oyunları konsollarda oynayanlara şaşıyorum. o gamepad ile nasıl oynuyorlar çok ilginç, buda yetmezmiş gibi artık oyunlar konsollara ağırlık verdi. Ekran kartı üreticileri harekete geçmezse pc de oyun denen bişey kalmayacak ve nvidia va ati nalları dikecek :D
  • Eski bir PC oyuncusu olarak söylüyorum; game pad'e alıştığınız zaman asla klavye-mouse ikilisini aramıyorsunuz kısa bir alışma süresinden sonra çok rahat oynanabiliyor FPS oyunları. Boşuna para verdim Logitech G serisi takımlara:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.