Şimdi Ara

Final Fantasy XIII Bir Milyonun Üzerinde Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
     
     
     
     
         Square Enix'in kült RPG serisinin son oyunu Final Fantasy 13 ilk önce bizi yıllardır özdeşleşdiği Playstation markasının dışına kayması ile şaşırtmıştı. Daha sonra oyun ile ilgili gelen tutarsız inceleme notları ise aklımızı karıştırdı; tam not verenler, yarım not verenler; sınıfta kaldı diyenler ve efsane olmuş diyenler.
     
         En son olarak oyunun Xbox360 ve Playstation 3 arasında ki versiyon farklılıkları tüm oyun endüstrisinde alevli tartışmalara sebep oldu. Ancak tüm bu med cezirlere rağmen Final Fantasy 13, çıkışının ardından sadece 5 gün içerisinde sadece Amerika'da bir milyonun üzerinde sattı. Eminim hepinizin en çok merak ettiği nokta hangi konsolda ne kadar sattığıdır.
     
         Square Enix bu konuda yeterince polemik yaşandığı ve kendide sahte resimlerle bu polemiğe dahil olduğu için, hangi konsolda ne kadar sattığına dair herhangi bir bilgi vererek yeni bir konol savaşları sebebi olmak istemiyor olduğundan net bir açıklamada bulunmadı. Merak etmeyin, çok beklemeyeceksiniz. Zira ay sonunda NPD tablosu yayınlandığında neyin ne olduğunu öğrenmiş olacağız.
     
     
         Final Fantasy 13'le birlikte, FF serisi  Nintendo NES sisteminde kendini gösterdiği günden bu yana tüm dünyada 96 milyonluk satış rakamına ulaşmış oldu.
     
     







  • demek ki square-enix amacına ulaşmış, artık eskisi gibi sağlam FF'ler beklemeyelim tarzı bozdular.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.