Şimdi Ara

GoW 3 Lansman Sayfası için Facebook ve Twitter

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
         Playstation 3'ün en iddialı oyunlarından biri olan ve 17 martta raflardaki yerini alan God of War 3'ün lansman sayfası için Facebook ve Twitter hesapları açıldı.
     
         God of War 3 için Sony'nin de desteğini alarak açtığımız lansman sayfasından oyun ile ilgili çıkan tüm haberlere, ekran görüntülerine, kullanıcı yorumlarına, inceleme ve video incelemelerine ulaşabilirsiniz.
     
         Hazırlanan bu lansman sayfası için açılan Twitter hesabında oyun ile ilgili tüm gelişmeleri takip edebilir ve Facebook sayfasından ise hayran grubuna katılabilirsiniz.
     
         God of War 3'ün lansman sayfasına http://http://http://buradan, bu lansman sayfası için oluşturulan Facebook sayfasına http://http://http://buradan, Twitter hesabına ise http://http://http://buradan ulaşabilirsiniz.
     
     







  • bir müddet önce ipad reklamları baymıştı, şimdide gow3 reklamları bayıyor. neden insanların sinirini bozacak derecede reklamvari hareketler yapılıyor anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CodeMachine

    bir müddet önce ipad reklamları baymıştı, şimdide gow3 reklamları bayıyor. neden insanların sinirini bozacak derecede reklamvari hareketler yapılıyor anlamadım.

    Neresi sinir bozucu ki bunun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.