Şimdi Ara

Yeni Tomb Raider Duyuruldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
         Eidos'u satın alarak yeni Tomb Raider oyunlarına da ev sahipliği yapacak olan Square Enix serinin yeni oyununu resmen duyurdu.
     
         Yeni Tomb Raider ile ilgili dedikodular geçtiğimiz günlerde yayılmaya başlanmış ve oyunun GDC fuarında gösterilebileceği dedikoduları http://yayılmıştı.
     
         Asıl merak edilen konu ise bu oyunun geçtiğimiz sene Crystal Dynamics'in duyurduğu oyun ile aynı olup olmayacağı. Geçen sene duyurusu http://yapılan Tomb Raider oyunu, Eidos'un Square Enix tarafından satın alınması ile birlikte sessizliğe gömülmüş ve temmuz ayında duyurulan oyundan başka bir haber malesef alamamıştık. Bu oyunda Lara, Japonya yakınlarındaki bir adaya gidecek ve oyunda macera öğeleri dışında biraz da korku öğeleri yer alacaktı. Oyun ile ilgili belki de en büyük özellik ise açık dünya oynanışına sahip olacağıydı.
     
          Bugün duyurusuhttp://yapılan oyunun tam adı ise Tomb Raider and the Guardian of Light olarak açıklandı. Oyunun açıklaması ile birlikte Crystal Dynamics başkanı Darrell Gallagher, firmanın bu yeni proje üzerinde sıkı çalıştığını ve ortaya çok farklı bir oyun çıkacağını belirtti.
     
         Gallagher ayrıca ; "Lara Croft oyun sektörünün en ikon karakterlerinden birisi." diyerek Lara Croft and the Guardian of Light ile bütün deneyimlerini bu oyuna aktaracaklarını da sözlerine ekledi.
     
         Duyurulan bu iki projenin aynı mı yoksa farklı birer oyun mu olduklarını ise oldukça merak ediyoruz.
     
         Henüz hangi platformlara çıkacağı açıklanmayan oyunun açılan resmi internet sitesine http://buradan ulaşabilirsiniz.
     
     







  • woww harika zaten bu oyunun hastasıyım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.