Şimdi Ara

Fable 3 Co-op Moduna Biraz Daha Işık Tutuldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Fable 2 ile ilgili en büyük sorunun, oyunun co-op sistemi olduğu defalarca vurgulanıyordu. Molyneux'da en son verdiği röportajda co-op modunun 3. oyunda oyuncuların istekleri doğrultusunda yapılacağını belirtmişti.
     
    Peki Molyneux ne demişti;
     
          “Co-op'dan bahsediyorsunuz, kahramanınızın arkadaşınızın dünyasına girmesini veya arkadaşınızın sizin dünyasına gelmesini istiyorsunuz, peki bunu alacaksınız. Başkasının dünyasına girdiğinizde onun kamerasına takılı kalmak istemiyorsunuz, öylece çıkıp istediğiniz şeyleri yapmak istiyorsunuz, tamam öyle olsun, bunu istediniz ve alacaksınız ancak bunun bazı sonuçları olacak."
     
    Molyneux, "sonuçlar" kelimesiyle oyunculara bir uyarı çekmişti. Bunun açılımının şöyle olabileceği tahmin ediliyor;  "Oyuncuları kendi Albion'unuza çağırıyorsunuz ancak oraya kimi davet edeceğinize dikkat edin, herşeyi berbat edebilirler!"

    Nasıl berbat edebilirler konusu için bir çok tahmin yürütülebilir; Diğer oyuncu, sizin quest'lerinizi yaparak oyunun istediğiniz gibi ilerlemesini engelleyebilir veya bazı şeyleri yanlış yaparak planlarınızı bozabilir...

    Natal ile yanınızdaki karakterlere "dokunma" özelliğininde oyuna katılacağı ayrıca belirtildi. Dokunmayı da açarsak co-op partnerinize dokunabilecek, el ele sokakda dolaşabileceksiniz... Çok romantik olsa gerek...
     
     







  • paylaşım için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.