Şimdi Ara

Ünlü Sitelerin Bioshock 2 İnceleme Puanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Popüler oyun siteleri BioShock 2'nin incelemesini yapmaya ve puanını vermeye devam ediyorlar. İlk olarak geçtiğimiz hafta IGN tarafından incelenip puanı verilen Bioshock 2, diğer sitelerden de genelde bu puana yakın rakamlar elde etmeyi başardı. 
     
    İnceleme puanları aşağıdaki gibi sıralanıyor:
     
    Bu arada Bioshock 2, yarın resmi olarak tüm dünyada aynı anda PS3, Xbox 360 ve PC platformlarına çıkıyor. Rapture şehri yeniden keşfedilmek için sizi bekliyor...
     
     
     







  • merhaba sitenizi çok sık takip ediyorum ve bioshock 2 yi almayı düşünüyorum.bu soru bsc editörlerine sizce oyun konsollardamı yoksa pc demi daha iyi olur..?
  • Farklı bir soru olmuş. PC sisteminiz yeterli ise oyun pc'lerde oynamak için gayet uygun olur. Ancal HD bir LCD televizyonda gerçekten yeni nesil konsollar görsel şölen sunuyorlar.

    Tabi oynanış için mouse ve klavye kombinasyonu her zaman en iyi tercih bence.

    Yine de seçim senin :)
  • bsc misafir kardeş ben konsolda oynadım ama pc başka be kardeşim pcden aldığım keyfi konsol oyunundan alamadım o oyundaki patlamalar sahneler pc ile bir başka oluyor birde logitech z5500 birde optik kabloyla bağladım tadına diyecek yok bir oyna derim modern warfare 2 pc hopörlör seti birde z5500 olursa hayatta konsola yaklaşmazsın ..
  • Bu aslında hangi platformlara alışık olduğunuza bağlı. Ben sürekli konsolda oyun oynadığımdan Bioshock 2'yi konsolda bitirdim, eğer PC'de FPS oynuyorsanız PC'de oynamanızı tavsiye ederim.

    Grafik olarak konsollar ve PC arasında ben bir fark göremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.