Şimdi Ara

Dark Void DLC Önümüzdeki Hafta Çıkacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
        
     
    Capcom'un pek de başarılı olarak görülmeyen oyunu Dark Void'in indirilebilir içeriğinin önümüzdeki hafta yayınlanacağı açıklandı.
     
    The Survivor Missions adındaki DLC'de oyunun dünyasındaki eski günlere dönüş yapacağız ve zorlu düşman birliklerine karşı savaşacağız.
     
    10 Şubat'ta Xbox Live'da 400 puana (5 dolar) satılacak indirilebilir içerik, 11 Şubat'ta PSN'de 4.99 dolar karşılığında indirilebilecek.
     
    Satış rakamları beklentilerin çok altında kalan Dark Void'in DLC'si bakalım ana oyundaki hayal kırıklıklarını giderebilecek mi?
     
    Dark Void'in sitemizde yayınlanan incelemesine  http://buradan ulaşabilirsiniz.

     







  • Bu kadarıda pes doğrusu o kadar allayıp pullayıp bol reklam yaparak çok şey bekliyoruz dedikleri bir oyunun bu başarısızlığını bir DLC ile kapatacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Bence bu Capcom tarafından önceden planlanmış birşey oyunun PC versiyonunu alanları enayi yerine koyuyorlar
    45$ gibi bir fiyattan sattıkları oyuna(PC versiyonu) birde DLC denen bir saçmalık çıkardılar birilerinin bu oyun sektörüne bu konuda dur demesi gerekli PC kullanıcılarını böyle enayi gibi görmek olmaz madem çıkaracaksın PC versiyonu içinde çıkar.
    DLC konusu sonunda ellerinde patlayacak bu oyun yapımcılarının millet parayı babasının tarlasından topluyor sanki. Alkan Bey haber için teşekkürler fakat böyle şeylerde istemeden sinirleniyorum bu kadarda olmaz sonra orjinal alınmıyor diye dert yananlar bu oyun sektörü değilmi böyle yaparlar ise ancak COD MW2 gibi harika bir oyun yapıp hakkınıda sonuna kadar alan Infinity Ward'ı izlemekle yetinecekler.




  • Ehehe sinirlenme konusunda sanırım yalnız değilsiniz :) (Alkan)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.