Şimdi Ara

Dante's Inferno DLC'sinden Harika Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu sıralar etrafta dolanan Dante's Inferno DLC'si tanıtım videosuna göre; oyun içeriğinden araklanıp "Ek görev- yersen" tarzında sunulan içerik desteğinden farklı özelliklere sahip bir paket bizleri bekliyor.

    Death Edition paketinde de yer alan ve Trials of St. Lucia isimli DLC paketi, Dante's Inferno'ya farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor. Oyunun yapımında esinlenilen "Divine Comedy" de bahsi geçen St. Lucia of Syracuse, yeni oynanabilir karakter olarak Dante's Inferno'da yer alcak.


    Bunun yanı sıra oyuncular kendilerine özel "deneme bölümleri" oluşturarak burada düşman dalgalarına karşı hünerlerini sergileyecekler. Tasarlanan "deneme bölümleri" Dante's Inferno'nun iletişim ağına eklenebilinecek. Bu sayede diğer oyuncular size puan verebilecek ve co-op olarak tasarlanılan bölümlerde sırt sırta vererek  takım halinde çarpışabilecek.

    Dante's Inferno'nun çehresini değiştirmeyi hedefleyen DLC için herhangi bir fiyatlandırma yapılmadı. 29 nisanda yayınlanacak olan içeriğin bedava olması dileğiyle...
     
    Buyrun buda tanıtım videosu. Göremeyenlere hatırlatalım; video Youtube linkidir.
     

     
     
     
     

     








  • Ya youtube'de sorun mu var ? Sabahtan beri girilmiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.