Şimdi Ara

Reggie: Wii'nin Uzun Bir Ömrü Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda Wii'den sonraki konsolun 2010 yılı içinde duyurulacağı söylentileri vardı.
     
    Özellikle Wii'nin HD destekli versiyonunun bu yıl içinde çıkmasına kesin gözüyle bakan çevreler hala mevcut.
     
    Nintendo Amerika'nın Başkanı Reggie Fils-Aime'den bu söylentilere yanıt niteliğinde bir açıklama geldi.
     
    Reggie "Wii Ev Eğlence Sisteminin önünde uzun bir yol olduğu konusunda kendimizden eminiz" açıklamasında bulundu.
     
    Nintendo'nun aksi yöndeki açıklamalarına rağmen birçok haberin gerçek çıktığını geçmişte görmüştük. Bu nedenle Reggie'nin açıklamaları söylentileri durdurmayacak gibi görünüyor.
     
     







  • Wii'ye hd desteği gelmezse 2011 en kötü senesi olabilir.Sonuçta wii'nin iddialı olduğu konu kontrolleri ama playstation çıkacak olan yeni kontroller wii'nin kontrollerini aratmayacak gibi duruyor.Xbox gelecek olan natal ise hepsinden bir adım önde görünüyor.Bunlar geldikten sonra insanların nintendoyu seçmeleri için bir sebep kalmayacak.
  • kimse wiiden ultra grafik vermesini beklemiyor ama bari cozunurlugu HD olsun. 480p 2010 standlarinda coooook dusuk...
  • Wii'yi LCD'de oynamak gerçekten çok hoş değil. ama bir Mario Bros'u tüplü TV'de oynamak çok keyifli oluyor. HD olsaydı, diğer makinaların hiç şansı olmazdı bence...

    Bu arada, Sony ve MS kendi kontrolleri için çalışıyor olabilirler ama Nintendo'nunda boş durduğunu hiç sanmam
  • Hocam ama soyle bir durum var, Wii konsolunun kendi ozelligi hareket algilama, ancak Natal ve PS3 Motion Controller bir eklenti/aparat. (bkz. Eye Toy'un az satmasi) O yuzden cikacak oyunlarin dusuk bir kismi bu hareket algilayiciyi destekleyecek (eye toy game) ancak Wii'nin oyunlarinin %95'i hareket algilamayi destekliyor.
  • 2-3 gün öncede microsoft tan xbox 360 için benzer bir başlık gelmişti şimdilik yenisi yok diye :) bakalım açıklama sırası sony de.
  • Sonuçta Wii'nin bu mücadeleden yenilgiyle çıkması mümkün değil. Bu sayede, Microsoft Natal'ı, Sony ise PS3 Motion Controlleri çıkaracak
  • Natal aşırı pahalı bir cihazmışmış stuff dergisinin söylediğine göre, bana kalırsa oyun amacından çok akıllı ev sistemlerine yakışacak bir sistem,
    belki sırf xbox için bile gelmeyebilir, iş çevrelerininde yararlanma potansiyeli var (sunum, reklam vs.)
  • Bu açıklamalar hep PS3 ün suçu. Şöyle senelerdir beklenen tokadını patlatamadı bi türlü

    Adamlar para kazandığı sürece ömrü olacak elbet. Ps2 bile hala yaşıyorken satış yapan wii nin gündemden düşmesi düşünülmez ama çağın görsel teknolojisinden zerre miktar yararlanamaması bir çok kullanıcısının canını sıkıyordur eminim. Eğer sony ve microsoft wii nin alanındaki becerisini zorlamaya başlar bu da cihazın ve oyunların satışına yansırsa istiyorsa çıkarmasınlar yeni cihaz
  • Natal ve Ps3 Motion Controller çıktıktan sonra acaba kaç kişi Wii alacak ?

    Üstelik Wii'nin hareket algılama teknoljisi çok yetersiz,kafasına göre algılıyor.
  • burda herkes milyarder heralde, para pula bakan yok, satışları patlatan fiyattır o kadar, natal xboxtan pahalı bir sistem, istiyorsanız alın millete havanız olur film seyrettirirken. ps3 te ne için çıktı nereye geldi, kim niye ölüyor bir düşünün. Diyelim ki ps3 ün bütün oyunları yeni kontrollerlara göre çıkıyor, ozaman kim ölmüş ? eski ps3 oyunları. wii bütün bu pazar kavgalarının tartışmasız galibidir. marka değeri reklamlar ile yapacağını yapmıştır. haa para çoksa bir ton reklamlar koyar diğer konsollar yeni bir makyajla ortaya çıkarlar, ama ne nekadar kar eder bilemem, bütün dünyaya bedava reklam verilmiyor sonuçta.
  • Hocam Nintendo Wii ile Xbox 360 Arcade modellerinin fiyatları aynı,ikisi de 199$ dünya genelinde.

    + Natal'ın fiyatının Xbox 360'tan pahalı olduğuna dair bir kaynak verebilir misiniz ?
  • wii ilk oynarken baya zevk veriyor ama ondan snra koca kafalı adamlarla kötü grafiklerle oynaması bayıyor.zaten wii nin en sıkı fan ları bile kimisinin zaman zaman satılık wii ilanlarını görüyorum .

    natalda eğer yazılıp çizildiği gibiyse wii yi siler geçer.o yüzden nintendo kazandığı parayı daha güçlü bir işlemciyle tekrar piyasaya sokması gerek.ztn ds ve wii den baya kar ettiler
  • Eger paketle gelen Wii Sports, Wii Music vs. oyunlari oynarsan koca kafali adamlardan bikman normal. Sahsen su an CoD:MW:R oynuyorum ve muthis zevk aliyorum controllerla.
    CoD:MW:R demisken Jem_Jem ustada saygilar gonderiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Superkin

    Eger paketle gelen Wii Sports, Wii Music vs. oyunlari oynarsan koca kafali adamlardan bikman normal. Sahsen su an CoD:MW:R oynuyorum ve muthis zevk aliyorum controllerla.
    CoD:MW:R demisken Jem_Jem ustada saygilar gonderiyorum



    yaklaşık 30 kadar oyun oynadım wiide..zelda ve resident evil harici oyunların çoğu zevk vermedi.cod u oynamadım .wii sports zevkliydi ama biryere kadar
  • ULAN Wİİ ÖLMEZ ESKİR

    MICROSOFT PES ETSİN

    SONY OYUN KONSOLU YAPMAYI BIRAKSIN

    satış rakamları diyorum başka bir şey demiyorum...
  • natalın konsoldan pahalı olacağını staff dergisinde okumuştum, ama maalesef yazısına bir kaynak göstermemişti, hayal kırıklıkları köşesinde sıralanan birkaç şeyden biriydi. xbox wii den pahalı bir sistemdir, sonuçta ikisini de tv ye bağlıyoruz, tv fiyatlarıda önemli burada.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Superkin

    Eger paketle gelen Wii Sports, Wii Music vs. oyunlari oynarsan koca kafali adamlardan bikman normal. Sahsen su an CoD:MW:R oynuyorum ve muthis zevk aliyorum controllerla.
    CoD:MW:R demisken Jem_Jem ustada saygilar gonderiyorum


    Dostum sağolasın=) Sende Level 51 olmuşsun bu arada:D Ben Prestij 34'e geldim sanırım. Süper oyun valla. Son 1 haftadır devamlı pompalı kullanıyorum. Tavsiye ederim=) Yine karşılaşırız elbet=)
  • o cıkacak bu cıkacak...sonucta zaman/fayda oranına bakınca wii si olanlar coktan kardalar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.