Şimdi Ara

EA'den Şaşırtıcı Açıklamalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [html]<div><strong>EA, Call of Duty serisi ve yeni oyunları Battlefield: Bad Company 2 hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.</strong></div><div><strong> </strong></div><div><strong>EA'in Avupa patronu Jens Uwe Intat'</strong>ın yaptığı açıklamada;"<strong>Call of Duty serisinin başarısına karşı ilk sağlam hamlemizi Battlefield: Bad Company 2 ile yapacağız</strong>" dedi. Ardından ekledi ; "FPS bizim için çok önemli bir tür. Biz bu türde bir numaraydık ve şimdi de ünvanımızı geri almak için gerekli çalışmaları yapıyoruz. <strong></strong></div><div> </div><div><strong>Battlefield: Bad Company 2 ile birlikte Call of Duty serisinin başarısını küçültmeyi ve başarıyı kendi tarafımıza çekme amacındayız.</strong></div><div> </div><div>Evet, bu açıklamalarla<strong> Jens Uwe Intat</strong> sektördeki ortamı biraz gerdi. Ve şimdi herkes, <strong>Activision</strong>'un açıklamalara olası yanıtını bekliyor. </div>[Kunye=104-4][/html]







  • ben bc 2 nin mw2 güzel olacağına inanıyorum
  • cod yokken battlefield vardı ama codda iyi rakip
  • multiplayerde mw2 yi geçecekleri kesin gibi ancak singlede mw serisini geçmeleri çok ama çok zor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arthur20

    multiplayerde mw2 yi geçecekleri kesin gibi ancak singlede mw serisini geçmeleri çok ama çok zor



    katılıyorum... mw ilki de ikincisi de single game de inanılmaz sürükleyiciydi. oynanabilirlik de hikaye de çok iyiydi. en basitinden mw1 de oynadıımız karakter saop mctawish'i mw2'de commander olarak görünce sanki malkoçoğlu filmlerinin hisleri uyandı, benimsetici bir kurgusu var.

    ama multiplayerde nedense atmosferinde çatışmaya kadar bi şeyler eksik... sanki single oyundaki gibi kendini adama olmuyor. zaten multi tamamen oynanabilirlile bağlantılı... halbuki ben daha hiç single battlefield oynamadım o oyunu internet cafe de arkadaşlarla oynayarak öğrendim.
  • Bence single player'ı mw2 gibi 6 saat sürecekse hiç bu işe girip tadı damağımızda bırakmasınlar.Ama; ''Yaparız abi,çok akıcı,sürükleyici single olur,bol bol araç kullandırırız,en azda 10 saat oynanış süresi veririz.'' diyorlarsa buyursunlar.Aksi halde biz zaten BF'yi multisiyle sevdik sadece multi çıksa da oynarız.
  • Ortamı gerecek bir durum yok kanımca, sonuçta rakip firmalar arasında her zaman bu düşünceler hakimdir, EA burada sadece dile getirmiş. Hakaret yok, kötü söylem yok, kızacak gerilecek bir durumda yok :)

    Ekleme : Yahu BS ana sayfasından yazdığımız mesaj eksik gidiyor ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 19 Ocak 2010; 0:42:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.