Şimdi Ara

PES 2010 ile Şampiyonlar Ligine Katılın!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Şampiyonlar Ligi'nin lisansını alan Konami, son iki senedir Pro Evolution Soccer oyunlarında bu büyük organizasyona yer veriyor. Peki bu organizasyonda sizde kendi takımınızla yer almak istemez miydiniz?
     
    Konami'nin 16 Aralık tarihi itibari ile başlatacağı Şampiyonlar Ligi Turnuvası için bir basın bülteni yayınlandı ;
     
    "PES UEFA Şampiyonlar Ligine katılın!

    Konami, kulüp futbolunun en büyük organizasyonunun online versiyonunu başlatıyor

    Konami Digital Entertainment GmbH, en iyi PES 2010 oyuncuları için 16 Aralık tarihinde özel bir UEFA Şampiyonlar Ligi turnuvasına ev sahipliği yapacağını açıkladı. Turnuvadan önceki hafta sıralamalarda en üst 1/3’lük kesimde bulunan oyuncuların katılabileceği turnuva PS3, Xbox 360 ve PC için yapılacak.

    Avrupa’nın dört bir yanından oyuncular 16 takım arasından seçimlerini yapacak ve eşit yetenek seviyesindeki PES hayranlarına karşı en iyi PES 2010 oyuncularının kim olduğunu göstermek üzere mücadele verecekler. Kulüp seçimi yapıldıktan sonra aynı takımı seçmiş olan oyuncuların katılacağı bir saatlik eleme aşaması düzenlenecek.

    Ard arda üç maçta en iyi sonucu alan oyuncular 16’lı gruplara alınacak ve gerçek turnuvanın heyecanını yansıtan eleme aşamasına katılacaklar. Konami 2010 yılında da yeni turnuvaların yanı sıra haftada iki kez UEFA Şampiyonlar Ligi turnuvası düzenlemeye devam edecek. "
     







  • bilgi için teşekkürler pes 2010 siparişini verdik daha gelmedi baya bi antreman yapmak lazım
  • konami sürekli turnuvalar düzenliyordu ama sırf şampiyonlar ligi takımlarıyla olmamıştı daha önce. ben sürekli katılıyorum turnuvalara.. 1 saat içinde mümkün olduğunca en erken üst üste 3 maç kazanıp 200 yada bazen 300 kişi arasında ilk 16 ya girmelisiniz. sonra eleme usulune dönüyor turnuva... ben en fazla ilk 16 arasında 1. oldum eleme usulunde yarı finale çıkabildim.orada elendim. şampiyonlar ligine katılmakta zevkli olacak. puanım 600 civarlarında dolanıyor. klasmanım D3A... bana katılma şansı verilir heralde.

    bu arada ilk elemede üstüste 3 maç kazanmak bazen yetmiyor en erken 3 maç üstüste kazanan 16 takım çıkıyor. 3 maç üstüste kazansanız da 17. olursanız eleniyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öz... -- 17 Aralık 2009; 4:40:53 >
  • Bilgi İçin Teşekkürler.
  • Tabi bunun için orjinal oyun gerekli değil mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noix~

    Tabi bunun için orjinal oyun gerekli değil mi ?



    zaten ps3 te bütün oyunlar orjinal
  • gerçekten şu anda futbol oyunları arasında en iyisi pes bir denemek lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.