Şimdi Ara

Michelle Rodriguez'in 'No Russian' Yorumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    GameCulture, şu sıralar James Cameron'un merakla beklenen yeni filmi Avatar ile gündemde olan Michelle Rodriguez ile oyunlar üzerine küçük bir söyleşi yapmış.
     
    Haberin ilerleyen kısımları Modern Warfare 2 ile ilgili spoiler içermektedir.
     
    Peki ünlü oyuncunun Call of Duty : Modern Warfare 2'de yer alan ve son dönemde oyun sektöründe en çok tartışılan konulardan biri olan "No Russian" bölümü hakkındaki yorumları neler?
     
    Şu sıralar hangi oyunu oynuyorsun sorusuna Assassin's Creed 2 cevabını veren Rodriguez, oyundaki rönesans döneminin oldukça etkileyici olduğunu dile getirdi. Assassin's Creed 2'ye Modern Warfare 2 yüzünden ara verdiğini de belirten Rodriguez, oyundaki hava alanı, yani "No Russian" bölümü ile ilgili yöneltilen soruya ise henüz o kısma gelmediğini söyledi.
     
    Söyleşiyi yapan GameCulture editörünün, "bahsedilen bölümde rehineleri öldürüyoruz. " ifadesi üzerine ise oldukça şaşıran Rodriguez, oyunda o kadar ilerlemediğini, daha çok multiplayer kısımları oynadığnı belirtti.
     







  • Hastasıyız...
  • zaten ikinci bölüm diilmi no russian,sirf laf olsn diye sanki oynuyomus gibi yapinca nooluyo anlamiormki,dahami seksi gelio,ki bu kadini seksi bulanin durumu vahim :@
  • ahanda hastayım ben buna bu orjinal oynuyorsa hemen bende alıp oyniyacam :D
  • evet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim53balci -- 27 Mayıs 2011; 15:36:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.