Şimdi Ara

Uncharted 2'de Türkçe Sesler!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Playstation 3'un meşhur hazine avcısı Nathan Drake, son macerası ile yarın Avrupalı oyunseverlerle buluşuyor. Oyun raflardaki yerini almadan önce Uncharted 2'ye ait özel videolar Bölümsonucanavarın'da.
     
    Daha önce yaptığımız haberde oyunun Türkiye'de geçiceğini söylemiştik. İstanbul'da geçen bölümlerde her ne kadar bizleri araplara benzetseler de, yapılan Türkçe seslendirmeler durumu kurtarmayı başarmış.
     
    Antika bir gaz lambasının peşinde olduğumuz bölümde, koruma görevlilerinin kendi aralarında yaptıkları Türkçe konuşmalara tanıklık ediyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri İstanbul bölümü ile baş başa bırakalım.
     
    Ayrıca oyunun ilk 10 dakikasına da burdan göz atabilirsiniz.







  • Bu tür şeylere alışkın olmamız lazım. Herhangi bir oyunda Türkçe birşeyler duymak bizi bu kadar heyecanlandırıp haberlere konu olursa, kendimizi küçük görüyoruz anlamına gelir bu. Bir İtalyan, bir oyunda İtalyanca birşey duyduğunda bizim kadar heyecanlanıyor mudur acaba çok merak ediyorum. Keşke bu konu haber yapılmasaydı. Alışalım artık böyle şeylere.
  • Bu haberi kendimizi küçük görmemizle bağdaştırmak, asıl Türkiye'yi küçük görmektir. İstanbul'un bir oyunda yer alması, Türkçe seslendirmeler yapılması ve araplara benzetilen Türk insanı, oyun haberi olmayacakta ne olacaktı ?

    Ayrıca haberin asıl verdiği mesaj oyundaki önemli detaylarla ilgili olduğu için fazla tepkisel bir yorum olmuş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.