Şimdi Ara

'God of War III'ü FPS Yapmayı Planladık, Olmadı'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •     Kratos'u First Person olarak oynamak nasıl bir duygu olurdu acaba ? Kılıçlarınızı, içinizdeki sönmek bilmeyen intikam ateşi ile sağa sola savururken kanların ekrana sıçraması gibi mesela... Oyun dünyasında pek az aksiyon/macera oyunu, shooter olmanın dışında FP ( First Person / Birinci Kişi ) bakış açısı ile başarılı bir oyun deneyimini bizlere sunmuştur...Örneğin; Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. 
     
        SCEA sanat yönetmeni Ken Feldman , http://CGSociety sitesi ile God of War III oyunu üzerine yaptığı röportajda, oyunu FPS sitili olarak geliştirmeyi denediklerini itiraf ediyor; " God of War III'ü bir FPS oyununa çevirmeyi başarısızlıkla denedim. Devasa silahları ile Olimpus tanrılarını yerin dibine gömecek bir oyun..." Ancak bunun hiçte zekice bir plan olmadığını anlayarak planı es geçmiş ve oyun dünyası büyük bir felaketten kurtulmuş.
     
    Hepimize geçmiş olsun!
     
     







  • Sony yaratıcılıkta sınır tanımıyor. :)
  • Aslında ufaktan demo gibi bir denemek güzel olurdu
  • Açıkçası GOW 3 ü fps oynamak isterim farklı bir tecrübe olur mesela GOW 3 ü normal bitirdikten sonra fps modu açılsa güzel olurdu ama zahmetli iş kim uğraşcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.